Skocz do zawartości
IGNORED

troche o chamstwie w internecie ....

edwardoscheida

Rekomendowane odpowiedzi

tutaj masz wlasnie odpowiedz Bawołek na wszystkie swoje pytania :

"Wyrzućcie stąd tego muzykanta z bożej łaski jak najszybciej, bo będziecie żałować."

dopóki beda pojawiac sie tematy " Zydzi do Gazu " na takich forach bede nagłaśniać takie fora

dopóki tacy ludzie jak ten będa pisać takie rzeczy ja będe pisał o chmastwie na forach , bo

według mnie to jest chamstwo , a według Ciebie nie jest ?

kogo to wszystko obchodzi ?

nawet admin z jewish.org was olał z tymi bzdetami a chyba powinien sie strasznie przejac :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

ja wam powiem jak to bylo bo akurat to sledzilem ... koles od poczatku mial co najmniej 2 konta..

ktos mu napisal ze jego muzyka jest kiepska (Ale nie byly to odrazu zadne wyzwiska itp) .... potem aleksnderheida/edwardosheiad/wielebny wlaczyl sie do dyskusji piszac ze ktos kto pisze muzyke i ją sprzedaje nie jest artystą i tego typu teksty ... ..na poczatku dyskusja byla czemu tak mysli i ze to smieszne jest w koncu się zdenerował bo jego artystyczna duma została wielce naruszona nie mógł znieść że nie jest uznawany za artystę !.... zaczał się rozmanzac jak króliki i rzucac stekiem wyzwisk no i jak to na czesto na AH bywa ... został potraktowany IDENTYCZNIE ...

wiecie dla mnie ten czlowiek nie jest wpelni normlany .... anysemityzm ? na AH antysemityzm ..a tutaj jestes bezpieczny tak ? przeciez jak na AH ponoc jest antysemityzm to tuaj na bocznicy o spolecznosci zydowskiej są prawdziwe antysemickie jak to w takim razie nazwiesz ? teskty na AH to glupia smiechawa ... a co powiesz obronco ucisnionych na ten watek o ksiezach katolickich ? ........nie pojdziesz zalic się na forum katolickie ze na AS na księzy jadą ?

jestes jednak niespełna rozumu !.........

nie ma sensu z tobą dyskutować ...cała strona jest o tym czego w tobie nie moge znieść kłamco i podżegaczu ....

jeszcze jak perfidnie się odwraca że chce bronić przed chamstwem przeciez ci napisałem ZE TO TY TAM ZACZALES TĄ WOJNE ...

jak takich jak Pan Marcin bedzie sie tolerować to to AS czy AH czy jakiekolwiek inne forum upadnie predko ... ! ...

powtorze jeszcze raz twoje zdjecie powinno byc na tych wszytkich portalach przyklejone na glownej stronie i podpis prowodyr kłamca podżegacza

kurcze zapisze sobie tą strone ... przyda sie do archiwum ...z takim czyms trzeba walczyc !

Ja się tam nie wpisywałem i szczerze mówiąc g...o mnie obchodzi forum, na którym dziennie pojawiają sie trzy wpisy i admin pisze pod piętnastoma nickami, gada sam ze sobą. Dla mnie to żenada, podobnie jak muzyka, do której dawałeś linki. Za to nie masz problemu z tym, żeby całkiem na serio porównywać się do Mozarta.

Tutaj też zaczynasz swoje idiotyczne grafomańskie bzdety. Wyrzucili cię już z dwóch forów, w tym z audiohobby, bo byłeś przykładem właśnie najwiekszego chamstwa, jakie sie tam pojawiło kiedykolwiek. Kompletnie nie interesuje cię tematyka hi-fi, więc nie rozumiem, dlczego przypałętałeś się tutaj. Chcesz porozmawiać o słuchawkach, wkładkach gramofonowych, czy po prostu trollować i prowadzić akcję reklamową swojego forum?

Spadaj na drzewo, mnie nie wciągniesz w swoje kretyńskie wojenki. Pa pa!

Tak porównałem sie do Mozarta , ale chodziło mi bardziej o wygląd zewnętrzny . Jak napisałem na moim myspace Mozart jest moim Idolem . Polecam Tobie jego muzykę , działa kojąco na nerwy .

A Twoj post jest jak najbardziej w temacie , zastanów się dlaczego . Skoro piszesz ze Ci forum jazz-forum nie obchodzi to dlaczego poruszasz jego temat .

pozdrawiam i polecam koncert na klarnet Mozarta A-dur to na początek

PROSZE INNYCH UZYTKOWNIKOW o nie ciaganie tego klamczucha z za wysokim ego za nosek i nie schodzenie z tematu

chciałbym to zamknąć i wyjasnic ! ... edwardosie przeczytaj jeszcze raz co ja napisalem od samego poczatku w tym watku !... przeczytaj co ty napisales ...i odpowiedz mi prosze na te pare pytan co po drodze zadałem ! co toba kierowalo czemu preparujesz na swoim forum czyjes wypowiedzi (czy nie powienienes napisac tam "usunieto tresc za wulgaryzmy" )...nie nie zamiast tego gdy ktos przytoczyl twoje CHAMSTWO ktore rowniez ja przytoczylem wyzej to modyfikujesz te wpisy pod siebie .... !

jakos nie odnisoles sie do tego ...

napisales ze walczysz z chamstwem to co to ma byc te twoje wulgaryzmy ! ...ty na serio masz jakies rozdwojeniejazni ? ...antysemityzm odnies się tutaj do topicow na bocznicy ? a moze nie wiesz gdzie jestes co z tym jechaniem po ksiezach katolickich ? ....

po jaką cholere na wlasnym forum sam ze sobą gadasz ? ten wielebny to ma byc jakis twoj wewnetrzny glos ? ale widac strasznie spreparowany tak by tobie pasowalo ! ...

======================================================================

sprawa druga co na to moderacja ? zgadza się ktos ze mną ? .... zadałem pytanko jedno proszę o publiczną rzeczową odpowiedz co jest grane ?

najpierw jest ok ze ktos szkaluje inne forum, (powatarzam SPREPAROWANYMI POSTAMI) ... a potem jak się okazuje kto to robi to już jest nie tak i do wywalenia ! ....

jak to jest wobec tych tysiecy uzytkowników ...

jak jest regulamin to niech go wszycy przestrzegają ....

by rzucać się na inne fora to wypadalo by najpierw wlasne podwórko posprzątać ....!

JESZCZE RAZ PROSZĘ INNYCH O NIE ODCHODZENIE OD TEMATU BO właśnie tutaj się okaże jak to na tym AS wygląda ....

jest sprawiedliwie czy nie ....

NIE WIERZE ZE NIE DA SIE AH Z AS pogodzic czemu nie mamy wspolnie sie doswiadczeniem wymieniac ! ..tylko trzeba te rozmnazajace się klamliwe trole wytępic !..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.