Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do Harman Kardon

dariusz964

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich i mała prosba jakie kolumny kupic do tego amplitunera Harman Kardon AVR 645.Napisze tak miałem zestaw Cambridga Azur 540r i DVD 640 ,do tego wzmacniacz Azur 640.Srednio jednak zestawy u mnie nie goszcza długo,wiec przyszła zmiana.Obecnie amplituner Harman Kardon 645,DVD Harman Kardon 37.Do stereo raczej Przedwzmacniacz i koncowka mocy Uher Reference 200.Kolumny Kef Q5 tez sprzedałem .Dlatego narazie poszukuje kolumn na przody ,na tyły pozniej ,narazie stare Kefy.Zastanawiam sie nad Maestro 2,Heco Victa 700,Tannoy m5,Mordaunt Short Avant 906,B&W CDM2,monitory to tylko te Bowersy.Reszte kolumn do frontow dokupie pozniej.JBL raczej mnie nie intertesuja.

https://www.audiostereo.pl/topic/57041-kolumny-do-harman-kardon/

Cos widze ze towarzystwo bardzo rozleniwione,wakacje chyba.Dodam ze pokoj to około 18 metrow.Lubie troche wykopu ,czasami słucham takiej muzyki,a Cambridge i Kefy ktore miałem to była raczej porazka.Fajne do spokojnej muzy ,czym wiecej dynamiki tym gorzej.Dlatego sprzedałem cały zestaw.Wczesniej miałem Yamahe RX-V 640 i B&W 602,s2 i tamto zestawienie mi duzo bardziej odpowiadało.Teraz szukam czegos podobnego.Opartego na Harmanie,bo dynamiki mu nie brakuje.Tylko ktore kolumny napewno powyzej 88 db i chyba 8omów.Nie piszcie ze za kolumny musze wydac min 3 tys ,bo i za 1000-1500 pln mozna uszczelic cos na wyprzedazy czy uzywanego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.