Skocz do zawartości
IGNORED

Koda K-5000S vs MordauntShort 902i 700zl

ulumulu1988

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Postanowilem pozbyc sie mich kolumn Technics SB-F989. Dokladnie tych

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mam do wykorzystana okolo 700zl na zakup nowych monitorkow. Pokoj w ktorym beda graly jest wymiarow 5x2,5 czyli mniej wiecej 12m2. Wzmacniacz do ktorego je podepne to Harman Kardon HK6100. Źrodlo X-fi Xtreme Music Gold + FLAC, APE MP3. Czytalem wiele tematow odnosnie glosnikow i niestety nie znalazlem odpowiedzi. Doradzano mi kolumny Koda K-5000S i Mordaunt-Short 902i. Sam nie wiem ktore beda najlepsze gdyz sie specialnie na tym nie znam i nie mam mozliwosci ich odsluchania. Muzyka ktorej slucham to glownie blues i rock. Prosil bym o pomoc w doborze. Chcialbym zeby glosniki byly nowe.

Rozmieszcenie pokoju:

post-24281-100000920 1246694070_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zdecydowalem sie Mordaunt-Short 902i gdyz dorwalem nowe w swietnej cenie.

Postanowilem sprzedac mojego harmana kardona hk6100. Troche mulowaty w sumie takie opinie sa rowniez na tym forum. Pojawilo sie pytanie co wzamian? Spodobal mi sie Luxman LV-90 wyglada zacnie. Wzmak bedzie spiety z monitorami

Mordaunt-Short 902i. Szukam czegos w przedziale cenowym do 300zl z uzywek na allegro. Prosil bym o jakies doradzstwo ewentualne aukcje. Napewno harmana nie chce w tym przedziale cenowym. Nie wiem moze jakis Rotel? Denon?

Prosze o pomoc i pozdrawiam

ulumulu1988, 7 Lip 2009, 10:03

na wygląd czy z odsłuchu?

W stare Yamahy możesz spokojnie inwestować, tylko sprawdź czy wszystko w niej gra......

I czy zagra w domu.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.