Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny ma Jerzy Buzek - zagadka

geertgen

Rekomendowane odpowiedzi

meloman 62, 15 Lip 2009, 15:19

>Kiedy do twojej łepetyny dotrze, że PO to wariant PiS - te partie prawie się od siebie nie różnią.

Otóż to. Uważam cię za łobuza i satanistę ale w tym punkcie masz całkowitą rację!

kapelli, 16 Lip 2009, 12:33

">z bycia pisowcem czy komunistą jak meloman i verker wybieram popieranie PO."

Wypraszam sobie inwektywy w rodzaju pisowca - jakbym napisał kapelli, ty chu...u i piz...o to jakbyś się poczuł ?. Prezentujesz typową kulturę PO - poziom marnego cwaniaczka w białych skarpetkach i mokasynach. Komunistą nie byłem i nie jestem, choć to posądzenie nie jest inwektywą, tylko dowodzi twojego poziomu umysłowego.

Ale zdaje mi się, że zrobisz karierę - PiS i PO potrzebują takich ludzi, jak ty.

vereker, 15 Lip 2009, 16:05

>Otóż to. Uważam cię za łobuza i satanistę ale w tym punkcie masz całkowitą rację!

Twoje prawo. Ani łobuzem, ani satanistą nie jestem.

->meloman 62

sprawa jest prosta - skoro nie pis, skoro nie po, to zostają komuniści

albo rolnicy, no i jeszcze lepper z giertychem :)

wiec wybór nie za duzy,

zakładając ze leppera ani romana nie popierasz zostaje prosty wybór - psl lub sld :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.