Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Sony bdp s300 to to samo co s350?

punk

Rekomendowane odpowiedzi

Mam małe pytanie czy model sony bdp s 300 to to samo co model bdp s 350 tylko że w większej obudowie?? Tak powiedział mi pan w sklepie le ja jakoś mam wątpliwości :)Nie znam się na tym więc proszę o pomoc.

"...Wolność albo jest pełna albo jej w ogóle nie ma, bez wolności nie ma rozumu, nie ma sprawiedliwości, nie ma dobrobytu, nie ma człowieczeństwa..."Michał Bakunin

https://www.audiostereo.pl/topic/57236-czy-sony-bdp-s300-to-to-samo-co-s350/

nie kolego 300 to model wczesniejszy niz 350, także pan chciałcie ordynarnie mówiac zrobic w konia, ale na pocieszenie powiem ci że 300 jest lepszym pleyerem niz 350 jesli chodzi o jakośc zarówno obrazu jak i dzwieku

pozdr

czyli warto kupić sony bdp s300?

"...Wolność albo jest pełna albo jej w ogóle nie ma, bez wolności nie ma rozumu, nie ma sprawiedliwości, nie ma dobrobytu, nie ma człowieczeństwa..."Michał Bakunin

jesli masz nowy wzmak czy ampli ktory posiada dekodery hd to ewidetnie nie warto ! 300

mialem u siebie i bdp500 300 teraz mam 350 i albo jestem slepy albo nie widzialem zadnej roznicy w obrazie :) natomiast dzwiekiem po hdmi kladzie 3 setke dlatego ze ma bitstream wszystkich formatow gdzie 300 tego niema:) a po analogu bodajze tylko true hd dekoduje i rowniez ten analog w niczym nie powala

takze jesli nowy ampli z kodekami to zdecydowanie 350 ja mam to sprawdzone nie powielam forumowych wpisów

w sumie mam starszego denona jako amplituner 1907 i dekoderów nie ma ma w tym momencie mam 300 ale podłączyłem ją i nie działa heheheh zielony ekran nic poza tym więc czekam na kupla żeby do sklepu ją zwrócić:)

ok kupiłem s350 i jest git dzięki i pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.