Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilska nowość

Darulek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,ostatnio tak dużo myślałem co by tu poprawić w moim systemie i stwierdziłem że zabiorę się za uszy.Pobiegłem więc czym prędzej do najbliższej drogerii i zakupiłem specjalne patyczki do uszu.Nastąpiła kolosalna zmiana - Poprawiła się dynamika,pojawiło się więcej szczegółów,poszerzyła scena... Dużo by tu wymieniać.Taka wielka zmiania za tak niską cenę.Hit sezonu.Jak myślicie,jeśli bym kupił zwykłe patyczki,zmienił opakowanie na jakieś lepszej jakości i dodał napis ,,For Audio'' i zaczął sprzedawać za 999$ miałbym chętnych?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/57311-audiofilska-nowo%C5%9B%C4%87/

Oczywiście patyczki będą miały ,,audiofilski'' dizajn. Końcówki służące do czyszczenia będą złote,zaś część do trzymania ( nie wiem jak to się fachowo nazywa) będzie czarna z seksownym złotym nadrukiem ,,For Audio'' .

Pudełko musiało by kosztować więcej niż zawartość a gruba instrukcja, pełna zachwytów nad wynalazkiem, musiała by chwalić zastosowanie najwyższej jakości komponentów np. "wata z naturalnych włókien bawełnianych skrecanych przez dziewice w pełni ksieżyca"

:-)

Wystarczy jak będą z dobrej mieszanki bawełny (nie podrażni wrażliwej skóry w kanaliku) i dobrze skręcone na patyczku żeby się nie zsuwał ten nawinięty wacik (bo inaczej można sobie ucho uszkodzić) np: "Bella" a nie tesco, z resztą kto dba o regularne wybieranie miodku ten wie, a właściwe o higienę, bo miód to u brudasów dojrzewa.

Co prawda mam jakieś tanie z marketu, ale proszę:

"Stosować do higieny zewnętrznych części ciała.

Uwaga: nie należy stosować do wewnętrznych części ucha, nosa, oka".

Sprawdźcie sami w instrukcji.

Chętni do zakupu pewnie by się znaleźli. Ale jak za 999$ to za mało bzdetów do sukcesu. Musiałbyś nagrać jakiś pokazowy film, w którym przekonywałbyś klientów, że patyczek taki naklejony na gołą ścianę rozprasza falę dzwiękową, usuwa fale stojące, poprawia ble ble ble....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.