Skocz do zawartości
IGNORED

linka zamiast paska

jac660

Rekomendowane odpowiedzi

czołem, zakładam nowy wątek, bo nie mogę znaleźć informacji w archiwum, choć wiem, że temat był maglowany. ostatnio kupiłem na a...o lenco l-450, oczywiście model vintage. bardzo zacny gramniaczek z ultralekkim ramieniem podukcji tesli, z czasów kiedy czechy i słowacja były jednym państwem. problemem jest brak paska. trudno coś dopasować, bo zastosowano pasek o przekroju okrągłym. pomyślałem o zawiązaniu linki/żyłki, ale nie bardzo wiem czy żyłka wędkarska będzie do tego odpowiednia, czy należy szukać czegoś innego? help please...

https://www.audiostereo.pl/topic/57488-linka-zamiast-paska/

Paski o przekroju kwadratowym kupisz w sklepach z częściami elektronicznymi. U mnie w Gliwicach nie ma z tym problemu. Zmierz dokładnie, jakiej długości pasek potrzebujesz. Może będę miał taki, albo kupię.....

Albo może tu coś znajdziesz....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kasjel>

WIELKIE DZIĘKI za podpowiedź Bajana. Jak tylko dziś zobaczyłem twój wpis zapakowałem się do auta i pojechałem na wolumen do niego. Tafiłem pasek chyba od jakiegoś magneta cieniutki, kwadratowy. Ostatni! Gra i buczy! Dosłownie niestety bo jest jakiś przydźwięk od silnika. Pokombinuję, wymienię silnik i tak bo mam drugi, a tu ośka jakby lekko krzywa, trochę bije. Za to shure V15 III pokazuje na tym ramieniu co potrafi. Bas niesamowity.

Jeszcze raz dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.