Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilskie powietrze

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Co do akrylowych nozek to jak mowi wlasciciel R.Dunn on ma oferte dla tych co kupuja oczami jak i dla tych co tylko sluchaja..towar ten sam tylko rozne opakowania i ceny..jest jeszcze gdzies taka firma oprocz oczywiscie rynku profi ..tu przyklad FM Acoustic.

climax99, 13 Sie 2009, 15:34
>Ale jak sie zarabia po 50 tysiecy złotych...... dziennie to chyba mozna ulec modzie i dla kaprysu
>kupic gaku on

Kupić sobie można tylko nie ma czasu żeby posłuchać, jedynie frajdę ma sprzątączka jak umie sobie włączyć na czas sprzątania i wie co do czego :)

Już Roman Polański mówił ze trudno codziennie jeść pięć śniadań obiadów i kolacji mimo ze nas na to stać

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

climax99, 13 Sie 2009, 15:32
Audio Note jest krolem absurdu
>jezeli chodzi o zakupy bez potrzeby, na gryphonie chociaz imprezy robia a na tych lampach to juz
>tylko muchy sraja.

Moim zdaniem to mocno uproszczona "licytacja". Ale skoro już w takim stylu, to:
Przy Brystonie, Gryphon nie ma nic do zagrania.

Tylko nikt tego brystona nie sprzedaje a gryphona w kazdej gazecie pełno, nie mowie ze to zly piec bo jest rewelacyjny ale to tylko i az wzmacniacz a nie koncowka estradowa typu ax crown

>Arek__45, 13 Sie 2009, 15:45

Masz może osobisty kontakt z Richardem Dunnem? Jeśli tak czy byłaby możliwość wyrwania Service Manuala do AP70 lub AP80? Bardzo mnie interesuje co jest w środku i jak to wyregulować.

climax99, 13 Sie 2009, 16:07

>brystona mialem przez dwa lata w domu, gdzie sie podzialy tamte czasy

Jak masz sentyment, to jest w Polsce przedstawiciel ale nie afiszuje się w "uznanych" periodykach.
W W-wie jest sklep z Brystonem, w Poznaniu jest. Słuchałem końcówek 4BSST oraz 4BSST2 i dużej integry B100SST. Śmiem twierdzić, że niczego nie zepsuli od tamtych czasów, gdy go słuchałeś.

Przedstawiciel podaje ceny w dolarach kanadyjskich jak sądzę (CAD).
Należy przeliczyć na złotówki i dodać vat.
W sklepach cenę ustalają włśnie wg kursu CAD.
Integra B100SST - 5070 cad netto.
Jak rozmawiałem w sklepie to dowiedziałem się, że dystrybutor stosuje przelicznik wg tabeli kursów banku Nordea.

climax99, 13 Sie 2009, 16:26

>patrzylem niby w warszawie dystrybucja ale glucho na telefon i w necie tez dupa

Dystrybutor nie sprzedaje w detalu. Oni mają urwanie tyłka ze sprzętem pro.

W W-wie sprzedaje Audiopunkt a w Poznaniu HiEnd Corner.

No własnie dzwoniłem cena 16tys i w chwili obecnej brak ale bedzie bedzie to koniecznie musze sprawdzic bo od tych wszystkich kameralnych pierdo wzmacniaczykow pseudo audiofilskich juz mi sie niedobrze robi

Filut, 13 Sie 2009, 16:44
Jak już sobie tak jeżdzimy po sprzęcie (kamyk do ogródka) to takie aktywne Genelec wysiadaja np z APS-ami.I w wypadku Genelecach też audiofilska ciągnie się po studiach ale tylko legenda.Za to np bardzo uczciwie wycenione i warto kupić KRK Expose

Ja aktywne monitory kupilem do komputera zeby miło grało a genelec miał jakas absurdalnie chora regulacje głośnosci i nie kupiłem bo nie miałem pre. kupiłem aktywne nht i pasywny pre. w kompie az nadto konstruktywnie to działa

Filut, 13 Sie 2009, 16:59
Słuchałem Expose z dużymi PMC i powiem Ci więcej muzyki jest właśnie w KRK

climax99, 13 Sie 2009, 17:06
Ciut więcej za monitorki ale audiofilskiego powietrza jest tym razem znacznie wiecej w kompie ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.