Skocz do zawartości
IGNORED

BAT VK-75SE - szukam dobrego serwisu

robertAS

Rekomendowane odpowiedzi

Moi drodzy,

Proszę o podpowiedź gdzie najlepiej oddać mojego BATa VK-75SE do naprawy. Od pewnego czasu zaczęły mi wysiadać bezpieczniki. Wymiana na nowe pomagała tylko na chwilę. Cały czas przepalają się te same (po jednym w każdym kanałe). Wzmacniacz nie jest na gwarancji, aczkolwiek zastanawiałem się czy nie oddać do go autoryzowanego serwisu, który prowadzi VOICE w Cieszynie. Nie jestem natomiast pewien czy VOICE ma odpowiednio dobrych i doświadczonych serwisantów do tego sprzętu (są dystrybutorem relatywnie od niedawna).

Tak naprawdę szukam najlepszego dostępnego specjalisty znającego się na lampowych BATach, najchętniej w Warszawie, ale bez problemu prześlę go do każdego innego miejsca w Polsce.

https://www.audiostereo.pl/topic/57537-bat-vk-75se-szukam-dobrego-serwisu/

Sprawdziłem Voice. To prawda, nia mają serwisantów. Wysyłają sprzęt do kogoś innego. Czy wiesz kto może dla nich naprawiać sprzęt. Musi to być raczej ktoś z Południa, okolice Katowic lub Bielska.

znajomy fikusa serwisuje, na Twoim miejscu tam bym sie udał

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

robertAS

wg mnie bez sensu zostawiac sprzet w Voice bo to wydluza tylko procedure, w JJ-u na Słowacji tez gowno sie znaja,z łaską swoje wlasne konstrukcje naprawiaja, mnie naprawy i konserwacje robi zwykle kolega, do tej pory wczesniej czy pozniej udawalo mu sie sprzet zrobic dlatego sie nie orientuje kto moze pomoc, na slasku nie ma dobrych fachowcow, wiem to po perypetiach znajomego z forum z usterka wzmacniacza, z samymi debilami mial do czynienia mocnymi w gebie, a bez zadnych umiejetnosci...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Witaj

Do mojego odtwarzacza BAT-a zajrzał - z dobrym skutkiem - Lech Lałuża. Ma opinie znakomitego fachowca, robi właściwie wszystko.

Lech Kałuża, tel. 022 758 34 32, Milanówek, ul. Podwiejska 21

Pozdrawiam Stempur

Kałuża jest dobry, tak samo jak Michalczyk (Kraków), ale do lampy to zdecydowanie polecam LinnArt.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.