Skocz do zawartości
IGNORED

Cd player do mojego sytemu .

punk

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Szanowni użytkownicy forum:)

Noszę się zamiarem kupna cd-playera do mojego sytemu ( classe cap2100 i spendor A5)

Udało mnie kupić okazyjnie wzmacniacz niestety kupno cd-playera z tej samej linii (classe cdp-102)jest jednak kłopotliwe co tu ukrywać kosztuje on swoje ja mogę go mieć za 3200 euro ze zniżką bo kupiłem wzmacniacz.Jak się uprę to jestem w stanie go kupić ale czy warto?? nie jestem snobem liczy się dla mnie dźwięk (co prawda 2 klocki z tej samej linii fajnie wyglądają:) ) ale 3200 to mnóstwo kasy jak dla mnie piecyk kupiłem za pond 2000 euro. Co wy o tym myślicie??

Myślałem o kupnie tańszego cd-playera i to są moje typy :

Yamaha CD-S2000

Marantz SA-15S1

SONY SCD XA5400ES

Obecnie używam marantz cd17mk2 którego pożyczył mi kumpel i z którego jestem zadowolony . No ale nie jest mój pozatym to raczej niższa półka niż classe cap 2100. Jak myślicie warto wydać 3200 na cd-playera czy kupić coś tańszego z tych propozycji wymienionych jak one się maja do marantz cd17mk2 .

Dzięki pozdrawiam.

"...Wolność albo jest pełna albo jej w ogóle nie ma, bez wolności nie ma rozumu, nie ma sprawiedliwości, nie ma dobrobytu, nie ma człowieczeństwa..."Michał Bakunin

https://www.audiostereo.pl/topic/57574-cd-player-do-mojego-sytemu/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.