Skocz do zawartości
IGNORED

Roman Polański aresztowany

berberys

Rekomendowane odpowiedzi

Ze szczegółami relacjonowała stosunek oralny i analny z reżyserem.

Dziewczyna zeznała, że Roman Polański najpierw poczęstował ją szampanem, a potem podał jej jakąś tabletkę. Podejrzewała, że to silny lek rozluźniający i hipnotyczny, znany jako Metakwalon.

[pigułka gwałtu to nie nowość]

"Obniżył się i położył usta na mojej waginie. (...) Potem rozpoczął ze mną stosunek. (...) Wsadził penisa do mojej waginy. (...) Cały czas mówiłam: , ale nie broniłam się, bo nikogo innego tam nie było i nie miałam dokąd iść. (...) Potem pytał: . Powiedziałam, że nie pamiętam. (...) Powiedział: . Podniósł moje nogi i wszedł do mojego odbytu" - mówiła 13-latka.

pigułka, oralnie, analnie

nie wysraczy?

:)

życzycie tego swoim dzieciom?

to jest wasz idol, waszego tvn

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Horst pękasz?

""W obronie aresztowanego po 32 latach Romana Polańskiego wystąpili już artyści, politycy, ludzie show-biznesu. Teraz, również prezydent Kaczyński obiecał, że tą sprawą zajmą się jego prawnicy. - Poleciłem tę sprawę prawnikom - powiedział prezydent Lech Kaczyński"

>Poleciłem tę sprawę prawnikom - powiedział prezydent Lech Kaczyński"

Ciekawe jak to się odbywa. Czy tak jak u Stalina - Kaczyński wykręca numer i odzywa się do prawnika w te słowa "Ej ty tam!".

horstek znając twoje zacietrzewienie w obronie absurdalnych decyzji i opinii kurdupli obserwuję powolną ewolucje z Horsta na 100% zahukanego do Horsta rozważnego....niedawno popisałeś się obroną pani kotek

>niedawno popisałeś się obroną

>pani kotek

już dawno zapomniałem..

ale ty jesteś taki zacietrzewiony że pamiętasz wszystko, monitorujesz pamiętliwie, skrzętnie zapamiętujesz i dobijasz sobie do łba zapchanego kurdupelnymi faktami wciąż nowe i nowe szczególiki- ciśnienie podczaszkowe rozsadza cię, głowa zawalona rydzykami, geminimi, maybachami

Cisza!

Wróćmy do tematu!

Wysoki Sądzie, ja naprawdę byłem przekonany że ona jest pełnoletnia...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Biedny Horst. NAWET on zapomniał to i owo, a jakieś (uczciwszy uszy) chamy pamiętają. Trzeba im to pryncypialnie wypomnieć, no bo jakżeż to jest, ludzie?

mocal, 28 Wrz 2009, 21:37

>parantulla, 28 Wrz 2009, 21:19

>

>>Ale co to znowu za "okoliczność łagodząca" że dziwka, kurewka czy bezdomna ćpunka, a on wielki

>>artysta i bohater narodowy czy ch*j wie tam jeszcze co? Polański na terenie USA popełnił

>>przestępstwo dopuszczając się czynności seksualnych z nieletnią mając pełną tego świadomość, za co

>>amerykańskie (i nie tylko zresztą) prawo przewiduje konkretny wyrok, koniec i kropka. Jakakolwiek

>>obrona jest z góry skazana na porażkę i tylko to jest powodem tej całej wrzawy - nie dopuścić do

>>procesu, za każdą cenę. Winny czy niewinny? Od tego jest sąd, żeby to osądzić, a nie jacyś tam

>>artyści, Kaczyński czy nawet sam papież.

>Chrzanisz jak potłuczony.

>Polański NIE miał świadomosci wieku tej kurewki...To po pierwsze...

Tak, nie miał. A skąd Ty to wiesz, ciekawe...

Po pierwsze, to sam przyznał, że miał.

Po drugie miał czy nie miał, to akurat nie ma nic do rzeczy.

Po trzecie podobno wygrzmocił te małolatę w tyłek, a za to sam bym mu z chęcią jaja obciął tępym nożem.

>Po drugie - jeśli wierzysz w to że mafia nie ma wpływów w wymiarze sprawiedliwości w USA - zwłaszcza

>w tamtym czasie - to jesteś naiwny...

Po drugie, to mafia takie sprawy załatwia od ręki sekatorem, a nie pieprzy się w zbędne ceregiele.

A tak poza tym, to co ta mafia miałaby niby za interes, żeby go do pudła na długie lata posyłać,

skoro dużo łatwiej, szybciej i wygodniej można było od razu go posłać na dno doku portowego w betonowych bucikach.

Po ostatnie młodego Frykowskiego zadźgała przecież młoda Wajdówna,

a jego ojca wcześniej spotkało to samo z rąk bandy Charlesa Mansona.

Jedyny związek z Polańskim jest taki, że stało się to akurat w jego mieszkaniu,

ale co ma do ch*ja wacława z tym wszystkim wspólnego jakaś MAFIA człowieku?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

biedny Reduktor, zamiast argumentów- tnie wątki, bo się boi innej polityki niż dowalanie kościołowi, czy radiu pałac

pamiętam jak tu skrzętnie wytykano jak panienka z fotki zbliża się do wyobrażeń niższych wiekowo niż dwudziestoparoletnia wytapetowana pinupgirl

• Redaktorzy

"Po trzecie podobno wygrzmocił te małolatę w tyłek, a za to sam bym mu z chęcią jaja obciął tępym nożem."

Gwoli ścisłości, samo w sobie nie jest to niedozwolone.

• Redaktorzy

Skynyrd, jeśli mówimy poważnie, to musimy odróżnić pedofilię od seksu z nieletnią. Pedofilia to dewiacja psychiczna (zatem kwalifikacja medyczna), która przejawia się poprzez pociąg seksualnych do dzieci (nie "nieletnich", dzieci!). Seks z nieletnią jest natomiast kwalifikacją prawną (a nie medyczną) znacznie szerszą, obejmuje bowiem każdy przypadek seksu z osobą, która nie osiągnęła wieku, w którym w danym kraju dopuszcza się stosunki seksualne. Nie sądzę, aby dało się Polańskiego uczciwie określić jako pedofila. Miał parę całkiem dorosłych żon, robił dzieci, niestety jednak zdarzyło mu się na kalifornijskiej imprezie artystycznej typu każdy z każdym natrafić na zbyt młodą facetkę wyrośniętą na amerykańskich kurczakach i soczkach, nie ubraną chyba jak niemowlę, która zaliczała seryjnie facetów ze show-biznesu. Seks z nieletnią, proszę bardzo, pedofilia - na jakiej niby podstawie? Chyba że chodzi o epatowanie modnym słowem.

W Polsce i tak nie miałby żadnych problemów.Nie oceniam jego postępowania tylko nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego postanowiono drogą polityczną wywrzeć presję na wymiar sprawiedliwości w USA i Szwajcarii.Tyle ostatnio mówimy o konieczność odizolowania polityków od wymiaru sprawiedliwość.Niech robią swoje zgodnie z ustalonym porządkiem prawnym.To wszystko.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.