Skocz do zawartości
IGNORED

Wielkopolski Test ABX

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

muls - nie obchodzi cię statystyka?? Zadziwiasz mnie. Nie ma innej NAUKI niż statystyka (dział matematyki) która może Ci pomóc w liczbowej analizie tego typu problemów. Jesli odrzucasz satystykę to skazujesz się na ciemność.

Pewnie każdego, taką ilością postów które nic nie wnoszą za wyjątkiem "statystyki" postów na dzień.

Ale to dobrze dla ciebie, będą cię uważać za bardziej doświadczonego.

To do mulsa.

Pewnie odpiszesz mi w trzech postach, a może pobijesz swoją średnią statystyczną...... kto wie, pewnie zaraz zobaczymy.

nasłuchałęs się w radiu...napewno tego nie puscicie.no to puscimy-jak widzisz.Zeby zrobic srednia.za to mi płaca.A jak kcesz to moge ci strzelic jakis tekscik- opinie.Sluchaweczki,kabeleczki,IC???zaden problem.Poetycko jestem jak... RYKA.WY.

• Użytkownicy+

muls, mnie pan inżynier zadziwił nie raz, np. niedawno :

"A tu panowie uszate trzeba wybrnąc przez ...test.najwiecej krzyczy facet ktory miał byc ,ale nie był.I im bardziej nie był, tym bardziej krzyczy.A moze zróbcie sobie na poczatek test...u psychiatry."

- pisałem kilka razy że podejmę się tego testu, kultura typowa, mam nadzieję że nie jest to cecha wspólna "inżynierów", chyba raczej mgr - magazynier w fabryce denaturatu.

Może jeszcze kilka przykładów bogatego słownictwa ( na studiach takiego uczą ?) :

Jak uszate zdaja

kazde uszate inaczej.Chiba ze byli razem i wczesniej jeden uszaty naczelny ustalił co gadac.

cała banda uszatych pisała takie banialuki ze az zal brał

Pieprzenie o drastycznych zmianach w systemie moze ogłoscic kazdy idiota w dowolnym czasie.Czy w tym zestawie ...jest jakas różnica???uszatki..

wole w ciemnosci z normalnymi niz w po jasno z uszatymi.

i tu wy... bardzo mi sie podobacie.Tym bardzej ze ładnie weszliscie w temat.A nawet jak widać....slyszycie.Bardzo mi sie podoba ta wasza rola ...obronców.Jezdem takim katalizatorem wy..obronców..wartosci wszelakich.

poza tym palton sprawa denaturatu jest tak nudna, ze jus mi sie nie kce.pierwszy lepszy bubek zaczyna od denaturatu.TY moze wez sie za jakąś literature.Na poczatek spróbuj...RYki.

I trzeci post z rzędu BRAVO!!!, to już dziewiąty tylko na tej stronie, ile będzie razem? kto obstawia?, mulsiu nie zawiodłem się.

No to teraz mogę już iść "spać" hi hi

bo wszytko wskazuje na to ze długość i postulaty zgłaszane do najprawdziwszego testu na swiecie spowoduja jego....niewykonanie.Tak wiec wy- idzcie na jakis ..pewny test.Wszelaki.

• Użytkownicy+

muls, RYKI robią bardzo dobre żółte sery, jednak to raczej do piwka pasuje.

A tak zapytam niespodziewanie - jak jedziesz samochodem A, potem za jakiś czas pojazdem B, to ciągle wydaje ci się tak samo ? Potrzebujesz do tego testów z Hołowczycem ?

• Użytkownicy+

Niech będzie na ślepo, zawiązane oczy, ew. w bagażniku bym cię przewiózł, nie koniecznie w kierunku ...lasu. Byleś z zawiązanymi oczami nie prowadził, dałbyś radę rozpoznac ? Dałbyś ???

Gość

(Konto usunięte)

chuligan_wolnosci, 8 Paź 2009, 22:34

>"ten test jeszcze przez lata będzie dyskutowany, bo przecież audiofile swojego nie zrobią...

>Nie mogą w niego uwierzyć, ale uwiera jak kolec w dupie :))"

>Oczywiście żadnego testu z punktu widzenia statystyki w ogóle nie było.

taaa, z punktu widzenia statystyki jak idzie pan z psem, to średnio mają po 3 nogi...

Udowadniać NIESŁYSZENIA nie trzeba, a przypominam, że to był piopio, twardy audiofil, z którym nie raz się kłóciłem, który wcześniej SŁYSZAŁ różne rzeczy, bez najmniejszej wątpliwości.

Jeśli dla Ciebie to jest NIC, to o czym mu tutaj gadamy przez 15 stron ?!? ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.