Skocz do zawartości
IGNORED

YAQIN MC-10L + HECO METAS 500 ???

sebolx

Rekomendowane odpowiedzi

Jorn,zauważyłem,że gonisz swojego Xindaka,

stąd moje pytanie...

Ostatnie dwa miechy z chinolkiem utwierdzały mnie w przekonaniu,że jest super...

ale czemu nie miałoby być lepiej :D ?

Chyba króliczek wyskoczył,a ja się coraz mocniej zastanawiam... ;)

Zabiłeś mi gwożdzika ale serdecznie dziękuję za odpowiedż...

Pozdrawiam ;)

jorn

Dzieki za odpowiedz ;)

daras66

odechcialo mi sie sluchania bo nie gra tak jak chcialem moj Yanek od prawie 2 miesiecy sie kurzy tak jak i reszta systemu :-/

Nie chce mi sie juz szukac czegos innego i wtapiac kolejne plny pewnie za jakis czas sprzedam to wszystko i tyle to nie dla mnie zabawa za nerwowy jestem na takie podchody i kombinacje ;)

Ale cieszy fakt ze Ty jako kolejny w klubie jestes zadowolony z MC-10L ;)

sebolx

tak,jorn ma lampę...

jorn

ostatnio u mnie i tak jazz przeważa,ale stara miłość nie rdzewieje...

Nadal lubię pier....ć U.F.O.,Uriah Heep czy Rainbow...

U mnie dylematem są wymagające Dyńki...

Na poprzednim wzmaku(AX-492),były trochę ograniczone.Po podłączeniu Xindaka kolumienki ożyły...

Zajobcza scena,przestrzeń,separacja instrumentów...system nie do poznania...

I to jest ten jedyny dylemat,czy Yanek to udżwignie ;)

Wiem oczywiście,że bez odsłuchu się nie obejdzie,tylko nie jestem do końca pewien czy "skórka warta wyprawki"...

ale Twoje opinie dają dużo do myślenia...

;)

daras66, jak Dyńki, to pewnie lepszy będzie Yaqin MC-100B, na lampach mocy KT88, większa moc od Yakina MC-10L na lampach EL-34.

Jest tu kilku forumowiczów z tym wzmakiem, więc może coś tu napiszą:)

" Forever Death Metal "

"odechcialo mi sie sluchania bo nie gra tak jak chcialem moj Yanek od prawie 2 miesiecy sie kurzy tak jak i reszta systemu :-/

Nie chce mi sie juz szukac czegos innego i wtapiac kolejne plny pewnie za jakis czas sprzedam to wszystko i tyle to nie dla mnie zabawa za nerwowy jestem na takie podchody i kombinacje ;)

Ale cieszy fakt ze Ty jako kolejny w klubie jestes zadowolony z MC-10L ;)"

sebolx, z tego co pamiętam to chyba jesteś miłośnikiem niskich pierdutnięć, nadal masz niedosyt basów że tak ciągle kombinujesz, pamiętam że w tym samym czasie kupiliśmy swoje janki, ale mi on chyba bardziej podpasował, bo wymieniłem tylko lampki, zarówno te sterujące jak i mocy i jestem zadowolony, basik hula że aż miło, jest taki jak chciałem czyli mięciutki i trochę niekontrolowany, wczoraj po kilkumiesięcznej przerwie sprawdziłem biasy (trochę zjechały w dół o jedną setną) i to wszystko, słucham, słucham i słucham ;)

bobaj

Zgadza sie lubie poczuc bas na klacie i jak na mnie nisko mruczy ;)

Wzmacniacz jest ok CD tez mi wystarczy bo tak jak Ty mam slabosc do ES ;)

Kolumny Minas Anor po prostu musze zmienic na inne nie wiem moze Heco Celan XT501 jak gdzies przy okazji uda mi sie ich posluchac bo w ciemno to juz niczego nie kupuje mam nauczke na cale zycie ;)

A Metas 500 tez w ciemno kupilem i nic zlego na nie nie powiem bo jak na te pieniazki to calkiem fajnie graja maja basik mocny gore delikatna srednica w miare mila ogolnie Heco mi podpasowalo ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.