Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego audiofile budzą nienawiść?

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego audiofile budzą nienawiść?

bo maja kase i stac ich zeby ja wydac na przyjemnosci, beda zawsze obszczekiwani przez burków...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

ba -to ci biedni lekarze jednak maja...i ogłaszaja.To dopiero burki som.Bo normalnie to placz i lament.A tu patrzcie maja i maja innych za burków..bo maja.

Gość

(Konto usunięte)

plustek, 7 Paź 2009, 17:47

>A nie pomysleliscie ze rynek oferujacy sprzet audio,kabelki,podkladki,poleps zacze czegos tam i cale

>mnostwo innego badziestwa jest poprostu duzy i wielu chce sobie kawalek uszczknac?- zwlaszcza ze

>przynajmniej czesc potencjalnych klientow to ludziska zamozne.Przeciez fakt ze ktos ma kase nie

>oznacza od razu ze ma wszechstronny rozum.Sa ludzie ktorzy sie na rzeczy znaja,sa

>osluchani,doswiadczeni,maja wiedze i sa ci ktorzy albo tacy byc chca a kase maja,albo kasy nie maja

>i chca miec dobry dzwiek a sa i tacy ktorzy szukaja tylko prestizu,chca nalezec do elity.No i robi

>sie bigos.Jedni mysla ze cos wiedza a gowno wiedza,ci co naprawde wiedza i slysza i maja - siedza

>sobie w zaciszach domowych i sluchaja a wiedze wymieniaja w waskim zaufanym gronie, zreszta stac ich

>czesto na doswiadczenia wiec zdanie wyrabiaja sobie sami.Ogromna grupa ludzi takich mozliwosci nie

>ma wiec sie pieni,bo by chciala ale albo nie wie jak,albo nie ma za co.Sa indywidua jak XYZ Pawel co

>sie tym bawia(bo na inne zabawki a i fajna laske tez ich nie stac)wiec dowalaja komu wlezie bo ich

>to z racji braku innych przyjemnosci bawi.No i sa tacy co na tym zarabiaja a oni rozglosza wsrod

>niedoswiadczonej a wiec czesto podatnej i naiwnej wiekszosci cudenka ze ohoho!Ale wiecie co?

>Budujace w tym jest to ze ludzie chca sluchac muzyki i chca sie nia upajac.I gowno wazne jest czy

>chodzi o jakies sybilanty,spojnosc,pokazanie kolegom czy znajomym jakie to sprzecicho stoi w

>pokoju,ze DIY,czy kabelki zajebiste bo tak naprawde w domach tych ludzi zagoscila muzyka.A ze

>kazdy slyszy inaczej,jest wrazliwy na cos innego,ma inne mozliwosci,doswiadczenia,inne kompleksy (

>te ma kazdy),to sie ludziska naparzaja az milo - ot taka nasza natura.A inni na tym biznes robia.Ale

>muzyka pozostaje i z jej sluchania tez zawsze cos tam pozytywnego zostaje.A miec pasje tez warto -

>zycie weselsze i bardziej tworcze.No moze jak ktos sie tak mentalnie ciasno do pewnych rzeczy

>przypierdala jak XYZ Pawel ,to sie czytajacy nieco no pwiedzmy "irytuje",ale przeciez nie od razu

>Krakow zbudowano a i ow rzeczony Pawcio czas na nauke i doswiadczenie tez potrzebuje a i weselej

>jest i cos sie na forum dzieje.A ze przy okazji niektorzy audiofili nienawidza? - tez sie trafi

>,tylko powiedzcie mi kto to naprawde ten audiofil jest,a moze znowu ukuto jakis termin jak High-end

>zeby na ludziach zarobic?...a muzyka byla i bedzie i dalej nas ukulturalnia(mam nadzieje),ech

>podkrece sobie Jamesa Blunta,doleje winka i swiat od razu milszy.Innym tez polecam - aaa - Pawelku a

>kable mam zajebiscie drogie i wiesz, dobrze mi z tym.Pozdrawiam wszystkich pozytywnie

>audiozakreconych

XYZPawła zostaw w spokoju.

Cześc !! Nie rozumię czemu audiofile mieli by budzic czyjąs nienawiśc ? Przcież teraz prawie każdy ma jakiś sprzet a czy wierze czy iPoda to juz chyba jego sprawa ? Naprawdę wierzycie ze ktoś komuś zazdrości ? A moze ten co ma słabe kolumny ma naprzyklad fajną furkę albo chodzi na dziwki. Ja już wiem że plastikowe kolumny to badziew jak wpadnie kaska kupie lepsze ale używki.

Tak tu chodzi o zazdrosc, nawet w tv leci reklama chyba Saturn ja nagral, damy ci kredyt , damy ci dogodne raty , przyjdz i kup telewizor ....niech sasiadowi oko zbieleje! czy taka reklama to jest norma , Polak zawsze byl , jest i bedzie zazdrosnikiem , sam sie o tym przekonalem jak kolega zagladal mi w kieszen :( byly kolega !

fakt- burki co to maja i nie szczekaja, moga nie przetrwac.Naturalny zmierzch gatunku...czyli burków.A zazdrosnikóm zostanie rozum, skoro nie maja pieniedzy.chiba to lepsze niz burek niemy.

Lepszy Burek wyruchany niż muls niedoruchany z zatwardzenia obolały.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.