Skocz do zawartości
IGNORED

mission M35i odgłosy cewki

strusiu1987

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zakupiłem missiony m35i i jestem bardzo rozczarowany ponieważ przy niektórych częstotliwościach basu słychać pierdzenie z głośnika niskotonowego dolnego w obu kolumnach to samo :/ górne niskotonowe nie maja tego efektu.

Przy wykręconym też pierdzą dlatego na bank to głośniki tylko dlaczego akurat dolne a nie górne i dlaczego w dwóch kolumnach jest to samo? :/ zbieg okoliczności? Spotkał sie już może z czyms takim?

https://www.audiostereo.pl/topic/58510-mission-m35i-odg%C5%82osy-cewki/

Chodzi mi o ten od dołu, niby dwa basowe ale tylko ten niżej zachacza gdzieś cewką :/

w drugiej kolumnie jest ta sama sytuacja. górne basowe są dobre... cholera nie wiem co mam zrobić reklamować? słychac to tylko czasami przy specyficznym basie

Może źle się wyraziłem z tą cewką, bardziej będzie to stukanie karkasu, tylko dlaczego tylko dolne basy stukają a górne nie... przecież są identyczne i też powinny stukać? po rozkręceniu także stukają tylko dolne basowe :/ dziwna sprawa. uszkodzone są mechanicznie?

witam jakos rok temu tez kupilem te glosniczki i mialem dokladnie ten sam problem w niektorych utworkach przy basie wydobywaly sie dziwne odglosy podobne do tego co opisujesz zwlaszcza gdy sluchalem troszke glosniej.dokladnie nie wiem po jakim czasie ale musle ze ok miesiac moze poltora to zniklo i teraz juz wszystko jest spoko wiec moze zaczekaj z tym niech sobie troche pograja i zobacz co sie bedzie dzialo:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.