Skocz do zawartości
IGNORED

Yaqin MC-10L - gdzie kupić?

Apetyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

A czy cena na poziomie 1600,- za ok roczny ale z wymienionymi lampami sterującymi na NOS'y oraz lampami mocy na EH to dobra oferta?? ew. 1500 też ok roczny ale bez wymienionych lamp..?

pozdrawiam

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

wkr, 14 Lis 2009, 20:58

>Witam

>A czy cena na poziomie 1600,- za ok roczny ale z wymienionymi lampami sterującymi na NOS'y oraz

>lampami mocy na EH to dobra oferta?? ew. 1500 też ok roczny ale bez wymienionych lamp..?

>pozdrawiam

za 1,5kz masz u pana Kruszewskiego nówkę (50 za przesyłkę, chyba, że sam odbierzesz z Gorzowa)

sterujące NOSy to koszt ok 50pln.

Napisałem emeila z zapytaniem o cenę i czekam na odpowiedź, jeśli będzie to koszt 1500,- to się nie będę zastanawiał i biorę, ale jeśli zapoda 1700,- to raczej się pobawię w licytacje, bo jak zauważyłeś sam aukcje kończą się na niższych cenach..

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Ja nastawiłem sobie snajpera na 1475 - dobra i psu mycha ;) - ale pofruneli dużo wyżej, wiec szybko przelałem nalezność - kurier GSL - telefon z umówieniem się na konkretną godzinę.

Jeszcze nigdy nie odebrałem tak wspaniale opakowanego towaru - karton w kartonie, kształtka z plastycznej sztywnej pianki, lampy w plastykowych rurkach owinięte w folię bąbelkową, wzmacniacz w foliowej torbie - miód-malina.

Mój egzemplarz nie brumi, wszystko z nim w porządku.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

No widzisz ! - gratuluję - jak w pon. rano wpłacisz (poproś o dane i nr.konta)to w środe albo najpóźniej czwartek już będziesz grał - ja dostałem egzemplarz z innym włącznikiem - nie hebelkowym, tylko okrągłym (podoba mi sie bardziej)

o taki:

post-15750-100000508 1258236276_thumb.jpg

skynyrd

mam dokladnie taki sam :) i tez mi sie bardziej podoba niz ten ze zdjec w allegro z tym pstryczkiem ;)

Mowilem ze odpowiedz bedzie 1500 pln :] za te grosze to zal nie kupic takiego wzmacniacza :]

wkr

nie przepłacaj za lampy z fonara, ja na allegro kupiłem 6N1P-EW za 4,80zł za sztukę nówki nieśmigane, więc za cenę jednej lamy z fonara wyszły mi prawie 3 sztuki z allegro

sebolx, skynyrd

też mam tą nowszą wersję, ale wydaje mi się że ten włącznik jest plastykowy, mam nadzieję, że się za szybko nie wytrze to sreberko, którym jest pokryty

bobaj

sebolx, skynyrd

>

>też mam tą nowszą wersję, ale wydaje mi się że ten włącznik jest plastykowy, mam nadzieję, że się za

>szybko nie wytrze to sreberko, którym jest pokryty

Mysle ze bedzie ok ja wzmacniacz wlaczam raz max 2 razy dziennie wiec chyba troszke wytrzyma nawet jesli nie jest metalowy ;)

tak się czepiam trochę tego plastykowego włącznika, gdyż parę lat pracowałem na wtryskarkach produkując różne ustrojstwa z tworzyw sztucznych, niektóre z nich były następnie poddawane metalizowaniu na kolor złoty lub srebrny i jeżeli metalizacja została wykonana prawidłowo, to nie było się do czego przyczepić, ale jeżeli przy metalizowaniu pokpili sprawę np. podczas oczyszczania lub trawienia to po jakimś czasie ta "metalowa" warstwa normalnie zaczynała odpryskiwać i łuszczyć się, a tego ani sobie ani Wam nie życzę - niech nasze pstryczki elektryczki zawsze wyglądają jak nowe i błyszczą się jak psu ... ;)

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

pegal, 15 Lis 2009, 19:15

>Nie ma się co śmiać, ja w komplecie z Xindakiem A-06 dostałem ładniutki pokrowiec bawełniany na

>wzmacniacz i właśnie parę bielutkich rękawiczek.

O ile się nie mylę to do "markowych" wzmaków dodawali rękawiczki, żeby nie chwytać gołą ręką lamp

Witam, wyrażam chęć zakupu YAQINA po za aukcją ale nie otrzymuję niestety możliwości zweryfikowania oferty od NET_sklepu mimo wcześniejszej odpowiedzi iż można za 1500,-. A aukcja na jedną sztukę w tygodniu to za mało... Hmmmm .. szkoda. Chyba, że ktoś z kolegów posiada numer tel.??

pozdrawiam.

wkr

Nie widze problemu po prostu dzwonisz zamawiasz podajesz dane gdzie maja wyslac przez @ lub telefonicznie nawet i za kilka dni kurier dostarcza Ci nowego MC za 1550 pln z dostawa . :]

Ps. weryfikacja zbedna bo wielu juz tak kupilo a przeciez placisz przy odbiorze to widzisz ze to wielki ciezki karton z MC wiec nie ma sie czego obawiac ;)

Kontakt:

Biuro:

Ul. Łazienki 6

66-400 Gorzów Wielkopolski

[email protected]

Tel: 796-420-660

• 2 tygodnie później...

Witam serdecznie,

Yaqin gra już u mnie od wtorku, zakupiłem poza aukcją i wszystko przebiegło bez jakichkolwiek problemów sprawnie i szybko. Mam wersję z włącznikiem, który zdecydowanie lepiej komponuje się gałkami. Zakupiłem również nosy ale jeszcze ich nie wymieniałem, słucham na oryginalnych, poczekam aż się to wszystko powygrzewa, tak swoją drogą jak długo mogą zachodzić zmiany w dźwięku?? Wczoraj jedynie tylko doregulowałem bias ale w minimalnym stopniu, różnice były wydaje mi się niekosmiczne w jednej lampie było 0,36 w pozostałych 3 właściwie w zakresie od 0,34 do 0,35, we wszystkich ustawiłem wstępnie na 0,38 za jakiś czas sprawdzę znowu. Dziękuję kolegom za namiary i sugestie. Pozdrawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.