Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny podstawkowe do mojego zestawu

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

A czy przypadkiem discomaniac71 nie dawno sprzedając swój wzmacniacz ,,Sansui AUG 99X'' z lat '80 nie pisał w ogłoszeniu, że sprzedaje swój super wzmacniacz sansui tylko dlatego, że kończy przygodę z audio?Chyba dość dobrze pamiętam tą aukcję na allego...na audiostereo .......a teraz okazuje się, że już jest jakiś następny wzmacniacz?...a to ciekawe...czy to jakiś nowszy model?...może nawet współczesny? ;-)

myśle ze byłoby super gdybyś podpowiedzial mi jakiś lepszy sposób niz ten który wybrałem, oczywiście w moim topicu (np jak sobie radzono z podobnym problemem przed upadkiem muru berlińskiego?). W twoim temacie, niestety nie można nic konstruktywnego napisać, ponieważ kolumny wydaje się ze zmieniles, ale jest to owiana tajemnica, przez co abstrachujac od formy nie będzie on nawet przydatny dla kolejnego "zapalenca" delikatnie ujmując, twojego pokroju.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Watek juz dawno stracil aktualnosc. Moje kolumny pochodza z 2007 roku. Tutaj vintage mnie nie bawi. Zreszta ogolnie liczy sie dla mnie dobry dzwiek bez wzgledu na cene i date produkcji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.