Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego specjaliści błąkają się po forum?

modrzew47

Rekomendowane odpowiedzi

cadam, 18 Mar 2010, 20:21

>>Człowieku co żeś klon Mangera zbudował-przybywaj!tu czeka na ciebie zaszczytne

>>miano''specjalisty:-)

>

>To do mnie:-)? Miałem zamiar zrobić głośnik działający jak Manger ale szybko zrozumiałem, że jest to

>niewykonalne dla amatora z powodu specyficznej membrany.

Nie do Ciebie,bo nie zbudowałeś tego klona Mangera.

Piszesz-''Liczy się pomysł'',Mangerowy głośnik to nie twoja idea,a na dodatek nie poradziłeś sobie ze sklonowaniem.

Nic dodać nic ująć.

areczek

Widzę,że lubisz wyzwania(szacuneczek)a wątek ten miał na celu prowokacje.Chodzi o to,że jest na forum kilka osób o dużej wiedzy a nic nie robią poza pisaniem co to nie potrafią.Trzeba to zmaterializować,dać bodziec.Nie mam zamiaru nikogo za wiedzę krytykować ale za brak rozumu już tak.

Złożenie z tych ludzi zespołu i uruchomienie produkcji jest możliwe tylko trzeba chcieć.Z tym już gorzej i może wjazd na ambicje wyzwoli w nich trochę ikry.To tak z grubsza.

Tak jak pisałem wcześniej-doskonale zdaję sobie sprawę jakie cele zakładał ten temat.

Temat Twój,jeno jak do tej pory żadnej konstruktywnej krytyki!Bynajmniej nie chodzi o to aby chwalić.

Konstruktywna krytyka zaczyna się od pytań(założywszy że krytykujący wie o co pytać i jak),ale jak to już miałem okazję zaobserwować-gość wskoczył,napisał,skrytykował,oburzył się choć nawet wzmianki nie przeczytał o rzeczy krytykowanej,trzasnął drzwiami i tyle go widzieli!

areczek

Co zamierzasz w związku z tym?Płakać?Myśle,ze można zakończyć najpierw pomysł i pokazać,że można.

MBL to trudne wyzwanie,nie ma co.Grają te kolumny,też świetnie.Kiedyś słuchałem w Berlinie ze dwie godziny.Extra.

modrzew47, 18 Mar 2010, 22:02

>areczek

>Co zamierzasz w związku z tym?Płakać?Myśle,ze można zakończyć najpierw pomysł i pokazać,że można.

>MBL to trudne wyzwanie,nie ma co.Grają te kolumny,też świetnie.Kiedyś słuchałem w Berlinie ze dwie

>godziny.Extra.

A gdzież tam ryczeć,satysfakcja i radość!Będziem słuchać!

modrzew47

to tu Ci odpowiem - rewelacje się zdarzają i często, przy spełnieniu wszystkich wymogów technicznych, są wynikiem działań intuicyjnych; ale kto by się z tym próbował przebijać na rynek; prasa, układy, brak marki - szkoda czasu, walka z wiatrakami; więc rynek ma co ma i widać za ile

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Poniekąd mamel stwierdza istotne oraz istniejące fakty.

Nie wiem czy zrozumiałem Jego słowa-dotyczące intuicji.

Chociaż trzeba zaznaczyć że intuicja to szereg nabytych doświadczeń których tematyka oscyluje wokół pewnego rodzaju zajęć,stąd większa orientacja jak np.''ugryzć''trudny dla większości temat.

Modrzewiu,istnieją ludzie którzy znają perfecto języki obce,a nikt nie wykładał im na uczelni.Talent+zaangażowanie+wytrwałość=pełno wartościowy sukces.

Czytajac ten i kilka innych watkow od czasu mojej rejestracji i pisania w watkach twierdze

jednoznacznie i zdecydowanie,ze najwiekszym specjalistom blakajacym sie po forum jest PAN MULS.

Ludu audiofilski nie dosc ,ze specjalista to jeszcze inzynier,w wigile gada ludzkim glosem,

wszystkie wzmacniacze graja dla niego tak samo,w kazdym temacie bryluje,ma slynny na caly forum

zegarek-ktorym szpanuje jadac nie mniej slynnym kabrioletem,i jak nikt jest kosmopolita.

Poza tym znafca wszystkich zagadnien i tematuf no i tesciarz nie z tej ziemi-i za to go lubimy.

A dlaczego blaka sie po forum???-bo jak wyjdzie ze swojej cieciowki to 48 godzin ma wolne!!!

stary audiofil, 20 Mar 2010, 14:27

>Czytajac ten i kilka innych watkow od czasu mojej rejestracji i pisania w watkach twierdze

>jednoznacznie i zdecydowanie,ze najwiekszym specjalistom blakajacym sie po forum jest PAN MULS.

>Ludu audiofilski nie dosc ,ze specjalista to jeszcze inzynier,w wigile gada ludzkim glosem,

>wszystkie wzmacniacze graja dla niego tak samo

główna audiofilska różnica pomiędzy mulsem a resztą audiofilskiej braci jest taka, że on nie słyszy i się do tego przyznaje, a Wy nie słyszycie, ale opowiadacie bajki, że tak :)

Jakby sparafrazować socjalistów,to być może na to wychodzi!Tacy specjaliści-socjalistyczni.

Do tego minimaliści.Bez urazy areczek nie o tobie tu mowa i raczej uogólniać sie nie powinno, ponieważ różne tego mogą być przyczyny.Kojarzy mi się to z jednym krajem .

THE GOZDEK

Stoj szalony-wiosna za pare godzin,a TY juz piszesz glupoty.

Napisz na czym sluchasz muzy-to pogadamy,bo dla mnie to jestes laik.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.