Skocz do zawartości
IGNORED

Jak usunąć konto na audiostereo ???

Tonsil Scherzo 350

Rekomendowane odpowiedzi

Co za przedszkole! jak ty Muls k**wa możesz pisać do kogoś najpierw z jednego konta a później z drugiego i jeszcze rozmawiać między sobą? chłopie, ile ty masz lat? jesteś dorosły facet czy ciotunia?

seba a nie możesz przejść sie trochę.To ochłoniesz.Albo możesz climaxa właczyc na czwarty bieg strumieniem powietrza na głowe.Moze wziąść udział w konkursie na rozróżnianie...tyle możesz, a ty pierdołami się zajmujesz.Ubliżasz nowicjuszom...

Nie mam potrzeby ukrywania się, klonowania i manipulowania. Robią to ciotki, którym brak jaj i odwagi. Jak wyjdziesz ze swojego pokoju w biedroneczki to się przekonasz.

Nie kłócić się!!!

KOCHAM WAS WSZYSTKICH CHŁOPAKI, JESTEŚCIE OBJAWEM BÓSTWA, NAJDOSKONALSZEGO W SWEJ ISTOCIE, JEDYNEGO I NIESKOŃCZONEGO W SWYCH OBJAWACH.

Szrek, jesteś objawem Bóstwa, przyczyna nie może być doskonalsza od skutku, ale może się o to starać, podążając za wzruszeniem radości, nie smutku i pochodnych mu dalej złości, nienawiści, etc.

Ergo: staraj się, nawet w nierealnym do końca świecie forum internetowego Audiostereo!!!

sebus monotematyczne to jest.Zgłoszę cie do moderacji za molestowanie.A co więcejw końcu powiem ze ty jesteś mna.I cie wytną...nieboże.A ja tobą.To ci troche rureczka zmięknie.Mam jeszcze w zapasie SEBA 2000.

Kolejny wątek gdzie można napierdalać co się tylko zechce:-)

To ja załączam modlitwę za uzależnionych ze strony "wspolnota.e.pl" :

ZA UZALEŻNIONYCH

Panie, modlę się za pijaków, narkomanów. Zobacz, Panie, jakie spustoszenie czyni w człowieku ten grzech. Zdeptali życie, miłość, szczęście swoje i innych, ale nie mają siły wrócić do Ciebie. Niech mi pomogą dobrzy ludzie. Daj im choć odrobinę dobrej woli. Boję się, Panie tego, co powiedziałeś przez apostoła: jeśli ktoś zniszczy tę świątynię Boga, tego zniszczy sam Bóg. Okaż im miłosierdzie, niech się nawrócą, aby nie umarli w grzechu – Boże po trzykroć Święty i Miłosierny. Amen.

Muls ja Ci już pisałem o terapii i nie chce się powtarzać. Zgłoś się do specjalisty bo może jest jeszcze ratunek i będą z Ciebie ludzie. Schizofrenie można leczyć, poważnie.

I jeszcze "modlitwa internauty" z adonai.pl :-)

Modlitwa Internauty

Wszechmocny i wieczny Boże,

Który stworzyłeś nas na Twoje podobieństwo

i poleciłeś nam szukać, przede wszystkim, tego co dobre,

prawdziwe i piękne,

szczególnie w Boskiej Osobie Twego Jednorodzonego Syna,

Pana naszego Jezusa Chrystusa,

pomóż nam, błagamy Ciebie,

przez wstawiennictwo św. Izydora, biskupa i doktora,

abyśmy podczas naszych wędrówek w internecie

kierowali nasze ręce i oczy tylko na to, co podoba się Tobie

i traktowali z miłością i cierpliwością

wszystkie te osoby, które spotkamy

przez Chrystusa Pana naszego. Amen.

Święty Izydorze, módl się za nami!

"i traktowali z miłością i cierpliwością

wszystkie te osoby, które spotkamy"

Czyli szrek i Seba, macie się kochać k**wa i szanować a nie napierdalać wyzwiskami jak gnoje z gimnazjum!!!

szrek, 21 Lis 2009, 19:50

>MULS, SPUSZCZAM CIĘ Z WODĄ Z KIBLA

szrek, 21 Lis 2009, 19:51

>pardon nie ten watek.To z PW i z szybkosci.....

Mylisz się jeśli myślisz, że masz do czynienia z debilami. Ta szopka jest najniższych lotów. ONA JEST ŻENUJĄCA!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.