Skocz do zawartości
IGNORED

Headbox Pro-Ject czy można podłączyć bezpośrednio do CD?

rykuj

Rekomendowane odpowiedzi

Po to abyś miał pętlę i nie musiał przepinać za każdym razem wzmacniacza słuchawkowego do CD (gdy ten jest podłączony do integry) jak chcesz posłuchać słuchawk.

rykuj, 21 Lis 2009, 21:45

>w instrukcji piszą, że połączyć tape-out z in w HEAD-BOXIE oraz out w HEAD-BOXIE z tape-in.

>Po co taka karkołomna kombinacja?

To niby po to, żeby można było przez Head Boxa słuchać każde źródło podłaczone do Twojej integry, ale najlepiej bezpośrednio podłączyć CD do wzm słuchawkowego - będzie lepszy dźwięk. Przerabiałem to już z Holdegronem, który podobnie jak Head Box ma wejscie i wyjscie.

<><

Ja wpiąłem CD do Holdegrona, a potem od Holdegrona idzie sygnał do wejścia CD w integrze. Mam przez to pewien spadek jakości na głośnikach, ale przez głośniki słucham średnio raz na tydzień, a na słuchawkach codziennie.

<><

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.