Skocz do zawartości
IGNORED

Padł projektor Optoma?

jurgen

Rekomendowane odpowiedzi

Mam projektor Optoma HD70 który użytkuję już ponad 2 lata i w sumie lampa jest mało eksploatowana.

Przed jedną z projekcji na ekranie pojawiły na obrazie podłużne cienkie paski. Nie wiem co to jest ale na pewni nie da się oglądać filmów. Paski po naciśnięciu obudowy projektora zmieniają swoje miejsce położenia.

Miał ktoś może z forumowiczów podobne objawy, a jeżeli tak to jak został rozwiązany został problem i co było tego przyczyną.

Zastanawiam się też kto ewentualnie mógłby usunąć powyższą usterkę.

Liczę na wszelkie sugestie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/59558-pad%C5%82-projektor-optoma/

sprobuj najpierw ustalic ze to na 100% projektor - wez inne zrodlo i inne kable - albo sprawdz te ktore masz na innym projektorze/telewizorze - wtedy bedziesz wiedzial napewno ze to projektor - jak padl projektor to szukaj serwisu optomy ( o ile jest )

trudno powiedziec - sprobuj cos potestowac - jakby cos bylo nietak to zreszta zaden magik Ci niepomoze - serwis optomy i tyle... o ile jest - a jak niema to niewydaje mi sie aby takie rzeczy dalo sie naprawic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.