Skocz do zawartości
IGNORED

czy warto dołożyć 800zł do pianocraft MCR-640 czy brać e410?

ps47

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zapominajmy ze wejscie nowej serii rownoznaczne jest ze spadkiem starszej ceny serii. W Niemczech PC kosztuje juz w granicach 350E - a jako ze mieszkam w Niemczech i czesto jestem w kraju, w razie w. chetnie pomoge.

słuchałem wczoraj nowej serii pianocrafta. niestety nie mogłem go bezpośrednio porównać z e410 - te z kolei słuchałem dobry miesiąc temu. ogólnie nie wiem czy to przez nastawienie czy może nie, ale mcr640 zrobiło na mnie znacznie lepsze wrażenie. dlatego chciałbym się zapytać czy orientujesz się może jak kształtują się ceny Pianocrafta MCR-640 w Niemczech? byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. z kolei faktycznie 250 euro to piekna cena. zostałoby na okablowanie trochę grosza i nie trzeba by było zaciskać pasa przed świętami:)

z góry dzięki za odpowiedż

• 4 tygodnie później...

I ma ktoś porównanie nowej serii PC do Starszej ? warto dozbierać ? W sklepie audio sprzedawca mi powiedział że ''dla niego te nowe PC to już nie jest to samo co wcześniej... i że imho gra to tak samo...''. Niestety E810 nie mieli już do odsłuchu, natomiast MCR840 bardzo przyjemnie.. ciągle się wacham..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.