Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki odtwarzacz cd do Pathos Classic MkIII

Aron

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki za zainteresowanie moim problemem. Posiadam monitory Concertino Domus. Od CD oczekuje analitycznosci, wyostrzenia, poszerzenia sceny. Nie wiem czy to mozliwe.Ze wzmacniacza jestem b. zadowolony, z kolumn takze. Slucham roznorodnej muzyki. Nie mam praktycznie mozliwosci odsluchow. Troche czytam opinii na forach itp. Aktualnie posiadam 11 letni CD sony z serii 3. Chcem go zmienic max za 2 lata. Do tego czasu chciałbym wysłuchac opinii i podjac jak najbardziej sluszna decyzje. Pozdr.

Cześć, ja Classica mk1 męczę już chyba dziesiąty rok z CD meridian 506.20. Jest bardzo OK. W każdym razie na tyle, że przestałem ciągle zmieniać sprzę i słucham sobie z przyjemnościa muzyki.

Witaj.

Ja polecam cyrus-a dac x a sony może ci posłużyć jako napęd. Tylko koniecznie trzeba wykorzystać wejscie zbalansowane. U mnie jest kolosalna różnica, napewno ma znaczenie jakość kabli (nordost red dawn xlr a cambrige audio) a wydaje mi się żę niewykorzystanie wejscia zbalanowanego w pthosie to grzech.

Mam odtwarzacz jak w 'o mnie' i jest swietnie. gratuluje takze wzmacniacza - po jego zakupie przestalem szukac ;) A nasluchalem sie w zyciu juz wiele :)

Generalnie to polecam przede wszystkim CDP z dobra dynamika i rozdzielczoscia. Kolumny jak najbardziej nautralne i bedzie cacy.

pzdrw

soso

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.