Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Senior, za pioruna nie mogę się doszukać jaki twój wpis skasowałem ? (a raczej wnioskowałem o skasowanie)

Lutek sporo rzeczy napisał (z większością się zgadzam) i nie wiem o który jego wpis ci chodzi.

Zastanawia mnie sporo rzeczy, inaczej bym nie zakładał tego tematu....

Robert

Lutek, 6 Gru 2009, 21:32

>chetnie poslucham i porownam kolejne klocki. Moze akurat ktorys zagra lepiej..., bo sam szukam, ale

>jak na razie zaden nie chce zagrac.

lutek , z przeprowadzonych przez Ciebie testów wynika , że różnic między wzmacniaczami nie ma .

Czego wiec szukasz ? Nie lepiej wziąć pierwszy - lepszy ?

Widać muls,że spać nie możesz!Coś się dzieje ze zdrówkiem czy zwyczajnie ze starości?Może tak przejąłeś się rolą forumowego poety,że nie idzie spać.Czuwać trzeba by Cie ktoś nie wygryzł.

stary audiofil

>>...coś mi sie zdaje ze na drutach to on sie wyznaje-przeto inzynier nie????

No jakże,inzynier i to najlepszy wśród poetów,no i do tego poeta,też najlepszy wśród inzynierów.

Jak widzisz same naj,naj...lepsze.

Muls

Ja myslalem,ze chodzisz za potrzeba do lasu.....

A tak naprawde,to te twoje porownania to bardzo cienkie i malo inteligentne-TY nasz inzynierze.

Lepiej sprawdz czy wszystko na miejscu-bo wiesz rzezbisz jak chlop bez jaj[tzn.cienko].

Troszeczke przeginasz Panie Muls-piszac o trzodce,popatrz w lustro i na te swoje szkapy-do jakiej

kategorii sie zaliczacie???Pewnie wspolnie z nimi do parzystokopytnych.....

A tak naprawde jak bedziesz pisal glupoty inzynierku od mielonki aldiofilskiej i od kanalizacji,

to bedziemy po Tobie jezdzic jak po starym mule,a z audio to masz tyle wspolnego zes cymbal i koniec.

stary ałdiku znasz kawał o mrówce na słoniu co to biegna przez pustynie???Dobry, ale mi sie nie kce go pisać.Wystarczy ze ta mrówka to ty.Rozdęta do granic mozliwosci z gorąca.Nadpsuta, ale zachwycona swoja wielkoscią..

• Użytkownicy+

No i muls przegiął, a przecież potrafi pisać NORMALNIE. Banicja do ew. odwołania po obietnicy poprawy.

Panowie nie piszcie na tym poziomie.

Robert

palton

Można z nim inaczej?Wątpie.On nie widzi w niczym już róznicy.Musi uważać bo jak pójdzie do agencji

towarzyskiej(tak to sie teraz ponoc nazywa)żeby nie dostał jakiejś emerytki,tzn.babci.

Chociaż jak nie ma dla niego różnicy......

Brawo palton. Teraz we trzech będziecie mogli bez przeszkód rozprawiać o tym jak to testy ABX niwelują różnice, które przecież są słyszalne i bezdyskusyjne.

• Użytkownicy+

modrzew, można z mulsem pogadać, niestety bocznica na wielu działa rozprężająco (nie trzeba trzymać fasonu).

Robert

Ps. Nie piszmy o mulsie źle, on nie może nam odpowiedzieć.

• Użytkownicy+

muls już ma "nowy" wątek w którym ma zapewnioną nietykalność. Jednak dopóki temat jest na stereo, to będzie (jak na siebie) grzeczny.

Robert

Ps, Temat z góry zakłada że ABX (który powoduje mniejsze różnice nawet kolumn), jest najlepszym sposobem testowania. To tak, jakby uznano lornetkę dziecięcą za najlepszą do obserwacji gwiazd. Jak nie będzie różnic typu księżyc a mars (kosmicznych), to wszystkie ciała niebieskie można uznać za takie same.

A co myślicie o tym wpisie :

cypher 18 Gru 2009, 20:08

Takim samym testem jak ABX jest test smaku z zatkanym nosem.

Wyłączacie jeden zmysł aby testować coś co jest odbierane sumą zmysłów.

• Użytkownicy+

senior, a ja patrzę na ścianę, to znaczy na wokalistkę :-), czasami zamykam oczy i też ją/jego widzę.

Robert

Ps. Jak ci tak żal mulsa to ze względu na ciebie odblokuje go :-). Zresztą on ma nowy teraz wątek...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.