Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

palton

To cierpienie i objawy typowe dla despoty.Cierpią na tą chorobe wielcy ludzie...tak wielcy,że jak spoglądają na swoje buty,to nie widzą dziurek i w nich sznurowadeł.

• Użytkownicy+

muls, zgadza się, a na tych flagach kierunkowskazy do Modrzewia, lub Redaktora, cobyś zrobił ten cholerny test. Ja zrobiłem i to kilka. Chcesz gadać sensownie w tym wątku, to nic prostszego ...

Robert

Ps. Czasami Cię trudno rozgryźć, ale o tym o czym piszemy z Seniorem, to jest jasne ...

• Użytkownicy+

To po tym wpisie koledzy popłynęli :

"juz na pierwsze oko widac ze takie pudełko tnie wysokie i zwalnia basy.marne gniazda psuja srednice.W głosniku bedzie bełkot ala stara pierdoła.Kazdy rozrózni."

Robert

Ps. Muls, Senior i jak, kapiaści ?, czy mam wprost ;-)

palton.

Nic nie jest jasne.Kompletnie.Człowiek o przerośniętym ego i do tego z kompleksem audiofila a nie wiem czy audiofilii jako takiej w ogóle-nie wie co z sobą zrobić.Nawet w wątkach,które nie dotyczą tego tematu mimo to drąży go i porównuje.(O króliczku z bocznicy)Nie za długo podniesie mu dekiel tak mocno,że wyląduje tam gdzie jego miejsce.Ich tezy nie znajdują potwierdzenia,aplauzu w śród "zarażonych"audiofilską pasją i powodują frustracje.Dlaczego nie zrobią odsłuchu z nami?Tak jak proponujesz?Bo skończy sie pokarm trolowy,nie będzie pożywki.Dlatego deprecjonowanie tego co twierdzą po drugiej stronie barykady jest takie agresywne.Usiłowanie robienia idioty z kogoś kto inaczej twierdzi,zamiast dowodów w postaci odsłuchów,tylko taką teze potwierdza.Pytanie:czy chcemy,czy ja chce brać udział w dyskusji prowadzącej do nikąd.Ja nie,moja propozycja odsłuchu jest aktualna.Poczekaj na odpowiedź a zobaczysz

kto racje ma.

• Użytkownicy+

Panowie jedno jest pewne, jeśli ktoś nie zrobi jakichś testów, to tak jak już wielu zauważyło w tym ostatnio modrzew, dalsze pisanie w tym wątku i o ABX-ie jako sposobem testowania NIE MA SENSU. !!!

Jako ojciec założyciel, proponuję włączyć pauzę do ew. następnych testów, lub wątek zamknąć. Trochę mi szkoda, ale od czasu przeniesienia na bocznicę (odział paliatywny) wątek dogorywa, na dodatek w sposób mało elegancki. Można jeszcze temat uratować, jedyną drogą jest operacja ...czyli test.

Robert

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.