Skocz do zawartości
IGNORED

W miare nie drogi zestaw do komputera...

abezus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ostatnio tak nachodzi mnie na zakup w miare dobrego i nie drogiego sprzetu grajacego jako ze jestem w tej dziedzinie laikiem postanwilem sie zwrocic z pomoca do was. Poki co pewny jestem jednego... Nie chce kolumn aktywnych, wole wzmacniacz plus kolumny... A wiec pierwsza kwestia to wzmacniacz. Pomyslalem ze kupno uzywanego nie byloby zlym rozwiazaniem... powiedzmy kwota do 500 zl. I teraz jakiej marki szukac, na co zwracac uwage ? Druga kwestia to kolumny tez sie nie znam na tym ale tak popatrzylem po allegro i 2 opcje przyciagnely moja uwage: JBL E60 oraz MISSION M 34i. Ktore waszym zdaniem bylyby lepszym rozwiazaniem? Do tego karta Asus DX mysle ze nie bylaby zla... Moze za podobna kase da sie kupic cos owiele lepszego niz to co wymienilem.

Jeszcze dosc nurtujace mnie pytanie, mianowicie czy to prawda ze takie wzmacniacze pobieraja ~500W mocy? Chodzi mi o to czy one maja taki pobor non stop czy moze jak ktos slucha bardzo glosno. Pokoj ma wymiary 4mx5m.

Bylbym wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/59742-w-miare-nie-drogi-zestaw-do-komputera/

Wzmacniacz może pobrać 500W i więcej ale maksymalnie i oczywiście musi to być model odpowiednio dużej mocy. Mój może pobrać z gniazdka 800W ale podczas normalnego słuchania pobiera poniżej 50W .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.