Skocz do zawartości
IGNORED

Lampowiec do KEF Q5

zesel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów

Rozważam zakup wzmaka lampowego do do KEFów Q5 do 2klz. Jak sądze w grę wchodzi wyłącznie chinski lampowiec. Zastanwaim się nad MC 10l , Yaqinem 100B a moze Musik Angel XD800 MKIII? Obecnie słucham DENONA 925R i zastanawiam się czy ten zakup nie bedzie rozczarowaniem. Wątek z KEFami na forum wypada słabo (mała wzmianka w 2007r.), czy teraz można coś więcej na ten temat napisać? Zblizają się święta, moze kurier jeszcze zdąży?

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/60039-lampowiec-do-kef-q5/

MA xdse800 mkIII = zestaw części. W wątku o chińskich lampowcach kolega zamieścił zdjęcie swojego MA800 to aż żal na to patrzeć. Bez grzebania nie da rady. Chyba że się nie znasz i nie boisz tego podpinać do prądu w stanie oryginalnym.

Pozdrawiam Mirosław Andrejuk

Witam

Jeżeli jesteś z okolic Wrocławia-Opola to zapraszam na priva. Co do postu powyżej to nie jest tak źle z Music Angelem ( to moje zdjęcia) ale najlepiej posłuchać u siebie ze swoim sprzętem. Miałem kiedyś te Kefy ale nie miałem jeszcze tego wzmacniacza. Może być za ostro ale to tylko gdybanie. Do audio trzeba cierpliwości.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.