Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego aktywne kolumny są dobre.

modrzew47

Rekomendowane odpowiedzi

a krótko, zeby niegramotne stare pierdoły zrozumiały.W watku Pawła NAJWIECEJ jesli nie 90% było starych pierdół NIEZAINTERESOWANYCH tematem.Tzn zaintereowanych...inaczej.

muls, 5 Sty 2010, 16:13

>reduktor czyli jak wejde na kretynski watek o siecioweczkach i zrobie tam rozpierduche to bedzie to

>agresja czy nawracanie??A jesli nie wchodze, bo niech idioci bawi a sie sami... to jetem

>prawidłowy.a wiec po co wchodza zygzyki na forum ktore ich denerwuje???>

Jak widać - spółkę M&P niezmiennie ten fakt denerwuje i ciągle NIE dociera do jaśnie oświeconych:)

Ma być równo, neutralnie i już!!!

Jak nie - to jesteś czubem i idiotą, albo handlarzem z branży...

Czyli wkółko to samo:) Tylko, czy potrzebne jest to jąkanie...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

muls

Widać wyraźnie,że teraz robisz Ty za starą pierdołe.Pokaż mi gdzie napisałem,że nie interesują mnie aktywne kolumny.Powtórze to jeszce raz dla lepszejszego zrozumienia:napisz jakich aktywnych słuchałeś.Niekoniecznie muszą być profi albo studyjne,istnieją również audiofilskie.Jak byłeś uważnym obserwatorem to pisałem jakich słuchałem.

modrzewku nigdy nie czytam tego co napisąłem, bo zawsze to jest na poziomie adwersarzy, a wiec mało interesujace.O kolumnach juz napisąłem i o sposobie realizacji.Nie widze zasadniczych cech dla ktorych warto się w to pchac.A dyskutowac nie bede, bo to nie to towarzystwo.Jako inzynier wymagam konkretów a nie towarzyskiego...pitolenia.

zukzukzuk

To nie jest jakanie-tylko ciagle....IO,IO,IO,IO,IO,IO,IO,IO,IO[wskazane szybko przeliterowac,z dosc

wyraznym akcentem na O]-mysle ze sie zorientowales.

Modrzew

Badz litosciwy .....nie banuj....

o.Ja zestawiam aktywne z posiadanych kolumn które to umozliwiaja bo mozna ominąć zwrotnice i steruje z posiadanych wzmacniaczy odpowiednio rozdzielajac pasmowo na wejscia.Jest takich duzo a wzmacniacze nie stanowia problemu.Rozgałeziacz moze swobodnie korygowac pasma zaleznie od kolumn i przetworników.

W banowaniu MISZCZ jest tylko jeden:)

Mulsik co Ci chłopie???

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

muls

Nie mam najmniejszego zamiaru banowania.W moim nicku nie widzisz chyba X ani Y?Napisz,prosze o aktywnych kolumnach.Tylko nie ściemniaj o wyprowadzeniu konektorów na zewnątrz i zasileniem bezpośrednio wzmacniaczami.Może delikatnie spróbuj opisać kolumny aktywne.Jak grają,co je rózni od pasywnych.Uświadom nie uświadomionych.

muls, 5 Sty 2010, 17:02

>starego pierdołe od reszty...wystarczy.

Jak piszesz! Od propagandy Pawełek ma starą, jąkającą się pierdołę.

Taki Goebels w piżamie i szlafmycy:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.