Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie dekoder z dobrym obrazem ??

M@riusz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W te chwili posiadam :

LCD Pioneer KRL-37V

Cyfra plus na dekoderze Pionner 1430 (wiem, wiem, archaik)

Połączone Profigold PGV7000 Oxypure

Nadchodzi czas na zmianę dekodera na HD

Pytanie na jaki, czytałem ze N-ka ma dobre

ale jakoś do cyfry się przyzwyczaiłem i może zostać przy niej, ale to nie koniecznie

Przyznam że ten co mam gra wg mie OK, użytkuje go kilka latek i przyznam nawet nie

wiem jak się ma do obecnego topowego Philipsa lub tych z N-nki

Wymagania proste

- ma mieć HD, super mi nie zależy na super twardzielach i jakis wypasionych fukcjach,

- ma mieć dobry naturalny obraz

Będę wdzięczny za pomoc

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/60550-jakie-dekoder-z-dobrym-obrazem/

Za 450 zł można już kupić Arivę 200 Fergusona, chyba najpopularniejszy ostatnio tuner HD. Tani ale jak dla mnie bardzo dobry, jakość programów SD i HD bardzo dobra. Ja kupiłem i jak na razie jestem zadowolony, bo jest to nowoczesny tuner SAT, który ma wszystko to co na dzisiejsze czasy jest potrzebne. Nie mam Cyfry ale wiem, że z jej kartami Ariva pracuje poprawnie. Tuner ma też możliwość nagrywania programów poprzez USB, co jest bardzo przydatne. Możesz dokupić jeszcze do kompletu jakiś dysk USB 500 Giga i w sumie zmieścisz się w kwocie 700 zł.

Ja również użytkuje Arive 200 z kartą cyfry plus i jestem bardzo zadowolony zarówno z obrazu jak i z dźwięku wyprowadzonego przez coaxial. Na stronie ferdka masz liste programów dla c+ którą wgrywasz przez USB. Polecam.

Karmaj, 3 Sty 2010, 22:18

>Za 450 zł można już kupić Arivę 200 Fergusona, chyba najpopularniejszy ostatnio tuner HD.

Niedawno pokazała się jeszcze tańsza wersja ''Ariva 100'' :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie będzie grało!

Tylko karty Cyfry Plus i TnK będą działać.

Polsat na Arivie 200 będzie można oglądać (na Arivie 100 już nie) dopiero jak kupisz moduł CAM:

Ukryta Zawartość

Chyba jest też możliwość wypożyczenia takiego modułu wraz z nową kartą za 99 zł.

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.