Skocz do zawartości
IGNORED

Pomoc w doborze komponentow do Musical Fidelity E1

cs11

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem w trakcie budowania budzetowego zestawu do sluchania glownie na sluchawkach [ Akg K271 studio] i z racji odgrzebania troche zapomnianego Musicala [swoaja droga calkiem przyjemny / tani wzmak] potrzebuje odtwarzacza cd oraz wzmacniacza sluchwkowego. Calosc ma byc tania, uzywana bedzie do sluchania podczas pracy przy komputerze / okazyjnie. Z odtwarzaczy myslalem bez zbednego kombinowania nad Musical Fidelity E60 lub Arcam CD73. Ktory z nich wybralibyscie? No i jeszcze wzm. sluchawkowy, nie konicznie musi byc z najtanszych, nie mam wielkiego doswiadczenia wiec prosilbym o podanie kilku nazw / modeli ktorymi warto sie zainteresowac. Zgory dzieki za propozycje / pomoc.

Miałem jedynkę i właśnie e60,myślę,że spokojnie możesz na tym poprzestać.Z tym że tak tanio to nie będzie bo za cd Musicala ludzie chcą nie wiadomo jakie pieniądze.

dzieki za wpisy, jestem w uk i regularnie pojawiaja sie na ebayu, ostatnio e60 zostala sprzedana za £60 czyli ponizej 300zl, wiec jesli warto to chetnie kupie. jak macie jakies inne propozycje z tego typu piszcie smialo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.