Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki w granicach 350zl

ulumulu1988

Rekomendowane odpowiedzi

>Konio - z Twojego opisu "o mnie: wynika, że HD555 słuchasz z Foruma, a K530 z wyjścia EMU - może

>stąd te odmienne Twoje obserwacje od reszty świata ;) ?

Może inaczej definiujemy dźwięk :) W każdym razie dla mnie za każdym razem HD555 są bardziej krzykliwe i ostre niż AKG, grają mniej przestrzennie i bardziej sucho. Może mam krzywe ucho :P

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) opieram się na tym.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ALTON, 15 Sty 2010, 10:53

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) opieram

>się na tym.

ALTON, masz dziwny sposób opierania się, bo z tego wątku wynika jednoznacznie, że przetwornik jest ten sam. Ta sama nazwa kodowa "WK" i identyczny wygląd. Gdzie jest ta inna membrana? Ja widzę tą samą. Nevermind, HD438 i tak ciekawsze od obydwu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ALTON, 15 Sty 2010, 11:57

>michelangelo mnie zdanie innych średnio interesuje.

To po co czytasz wątki na head-fi? Nawet napisałeś, że się "opierasz" o informacje tam zawarte, więc przeczysz sam sobie. Kolega z forum mp3store też sprawdził, wyszło mu to co ja napisałem. Na head-fi też według mojego rozumienia języka angielskiego nikt nie skonstatował, że to różne przetworniki.

>Widzę wyraźnie, że nie są to te same

>przetworniki i tyle. Chcesz to wierz. Jak mówisz nvm.

To opisz te różnice, bo mój monitor i moje oczy nie pozwalają mi dostrzec różnicy. W tekście też nikt jej nie wskazał.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.