Skocz do zawartości
IGNORED

Podstawa do Jamo C 407

Waldek1968

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno nabyłem kolumny Jamo C 407. Nie zauważyłem jednak uszkodzenia podstawy kolumny (przesyłka kurierska). Pisałem w tej sprawie do firmy KONSBUD, konkretnie do serwisu firmowego Jamo. Otrzymałem odpowiedź iż podstawa kolumny Jamo C 407 nie jest częścią wymienną. Jestem odmiennego zdania, ponieważ da się ją odkręcić (przymocowana jest od spodu czterema wkrętami). Moje nadzieje na astetyczny wygląd nowej bądź co bądź kolumny spadły niemal do zera. Może ktoś z szanownych kolegów forumowiczów miał kiedyś podobny problem i wie jak go załatwić??? Prosze o pomoc.

Luxman L-507uxII+CD D-05; Sonus Faber Olympica II

https://www.audiostereo.pl/topic/61213-podstawa-do-jamo-c-407/

Witaj kolego troche ciezka sprawa bo nalezało sprawdzic paczke przy kurierze a firma konsbud bedzie robila wszystko zeby nie uwzglednic tego defektu . Mogł bys napisać coś o tych nieprzeciętnych kolumnach jakie są twoje odczucia ??

-> Waldek1968

Na Twoim miejscu zamówiłbym dwie nowe podstawy o podobnych rozmiarach u stolarza lub kamieniarza i po prostu w obu kolumnach wymienił.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

A paczkę przy kurierze sprawdzałem, jednak uszkodzenie to nie rzuciło mi się wtedy w oczy. Karton uszkodzony był zupełnie w innym miejscu i tam szczegółowiej oglądałem kolumnę.

Do Pietrka. Spójrz tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.