Skocz do zawartości
IGNORED

Sluchawki douszne , które

tychy

Rekomendowane odpowiedzi

Denon AH-C360 fajne są, albo jakieś KOSS'y, tylko nie podam modelu, ale jedne z dousznych grały kiepsko,, wiec trzeba by je namierzyć, ale jak napisałem modelu nie pamiętam, ale ogólnie większość gra ok przynajmniej jak na słuchawki douszne, których osobiście nie cierpię ;-).

Kup najwyzszy model sony ex, dźwięk powala na kolana. Ja użytkowałem je z iRiverem t60. Ale nie kupuj słuchawek Sony z allegro gdzie są produkcji made in china, a np. ze skąpca lub ceneo. Pamiętaj że oryginał to tylko made in Hungary!

Ma pytanie odnośnie SONY MDS-JA3ES.

Wizualnie prezentuje sięświetnie, w środku też pewnie podzespoł wyższej klasy, w końcu to ES. Ale za kompresję odpowiedzialny jest ATRAC w wersi zaledwie 3.5.

Czy w takim razie jakość nagrywania na tym sprzęcie będzię o wiele gorsza niż w takim chociażby MDS-JE520, który ma na pokłądzie ATRAC v4.5?

A moze ten ES ma inne podzespoły tak dobrane, że mimo iż jest tam ATRAC 3.5 to zagra on bardzo dobrze?

rugie pytanie odotyczy przenosnych MD z możliwością nagrania HIMD. Czy tak nagrana płyta będzie odtwarzana na każdym stacjonarnym odtwarzaczu MiniDisc, który niema możliwości zapisu HiMD?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.