Skocz do zawartości
IGNORED

ABX, czyli spokojnie to tylko awaria....

octavarium

Rekomendowane odpowiedzi

załozeniem testu jest rowny poziom.Podczas pomiarów okaząło sie ze to tez moze byc problemem w dłużśzym czasie.wWrownywalismy je chyba z trzy lub cztery razy.Dlatego przerwy na sprawdzian musza byc krótsze.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

muls, 6 Lut 2010, 11:32

>wasza nasza....tescik???

proszę bardzo

dwa wzmacniacze:

- Accu E450 (drogi - jak chciałeś)

- Advance Acoustic MAP407 lub MAP800 (budżecik)

pasuje?

Gość masza1968

(Konto usunięte)

>dwa wzmacniacze:

>- Accu E450 (drogi - jak chciałeś)

>- Advance Acoustic MAP407 lub MAP800 (budżecik)

można też Piotra poprosić żeby jakiego wysokiego Maca podrzucił dla utrudnienia mi zadania

masza1968

Octavarium rzucił mulsa na kolana,jak ty go rzucisz na łopatki to trauma sto procent.On już jest blisko...traumy oczywiście,widac po bełkocie do którego wrócił.Kozy,dojenie...

Głowa jest na szyi a dupcia na nogach-mulsie...gdybyś nie wiedział czym myśleć.

Napisz muls nie o kozach,cipcipach,dojeniu a o tej rysce co octavarium znalazł.Jeszce raz o rysce.

Poprosze...takie to inteligentne porównanie,że wpadłem w szok.Jak ta ryska?

Seniorek

Spisz jeszcze,czy trenujesz osobiscie do testow.

A nie mowilem ze dojarka tez byla.Normalnie sie dziwie zamiast posluchac na czyms porzadnym

dobrej muzy-to zajmujecie sie kolejny raz bzdetami,chyba ze w ten sposob zabijacie nude-to

rozumiem tzn.pelen szacun za dzwiganie klamotow,oraz wyrazy najglebszego wspolczucia jesli chodzi

o istote i cel spotkan.Niech bedzie po Waszemu,a nie po Naszemu testy ABX porzadna sprawa,tylko

prosze wytlumaczcie mi komu i czemu maja sluzyc??

Jesli udowodnieniu ze wszystko gra jednakowo,to idzcie do nautiliusa do Roberta Szklarza i jemu to

zaproponujcie z teza ze wsio gra jednakowo,albo do Waszczyszyna,potem proponuje Lodz i ORSZANSKIEGO,

nastepnie do Warszawy do hifi clubu i zdajcie szczerze relacje z wynikow prob-bo obawiam sie,ze

po tych probach testow,to nie beda Was bolaly uszy,tylko dupa,bo wykopia ja WAM,a na testy to na

pewno znajdziecie,albo naiwnych,albo meneli przyszlych lub bedacych juz nimi.

Prosze wytlumaczyc mi w jakim celu sa one przeprowadzane,bo takiej dziecinady to ja zupelnie nie

uwazam-bo mysle,ze czas poswiecony muzyce mozna spedzic w duzo pozyteczniejszy i lepszy dla ducha i

ciala.No coz podroze ksztalca zwlaszcza zima i kabrioletem-tez tak mozna jak kto lubi.Dziekuje.

k..wa ten to juz chiba BAAAAAAAAARDzo stary ałdioil.Własciwe to jakiś zniedołezniały stary ałdiofil.Widac ze dobrze mu tylko idzie.... stukanie.Ale to dzięcioł tez umie.

stary audiofil, 6 Lut 2010, 12:33

>Jesli udowodnieniu ze wszystko gra jednakowo,to idzcie do nautiliusa do Roberta Szklarza i jemu to

>zaproponujcie z teza ze wsio gra jednakowo,albo do Waszczyszyna,potem proponuje Lodz i

>ORSZANSKIEGO,

>nastepnie do Warszawy do hifi clubu i zdajcie szczerze relacje z wynikow prob-bo obawiam sie,ze

>po tych probach testow,to nie beda Was bolaly uszy,tylko dupa,bo wykopia ja WAM,a na testy to na

Bardzo mądre, tylko po co mówić im to co pewno wiedzą, albo mają to w tyłku ?!? Oni robią na tym biznes, a Ty masz to łykać, co Ci dobrze idzie, i im też :))

Ale dla równowagi możesz iść na Wydział Astronomii i powiedzieć, że ziemia kręci się wokół słońca. Wykopać Cię nie wykopią, bo to ludzie na poziomie, ale zadzwonią po psychiatrę :))

Gość masza1968

(Konto usunięte)

The_Ghost, 6 Lut 2010, 14:20

>Bardzo mądre, tylko po co mówić im to co ...... mają to w tyłku ?!?

trójwymiarowy w końcu wypowiedział mądrą rzecz!

w takim razie przyjmijcie, że wszyscy, których chcecie przekonać, że białe jest czarne mają to głęboko w dupie!

Zrozumieli? To teraz wyp....ać pawły, mulsy i reszta świty straszyć w innym zamku :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.