Skocz do zawartości
IGNORED

ABX, czyli spokojnie to tylko awaria....

octavarium

Rekomendowane odpowiedzi

muls

Jak zwykle srutu tutu pęczek drutu.Krówki,pierdułki,sarenki i jelonki.A ja mówie,że na 10 siedem ROZRÓŻNIŁ i do tego żadnej teorii dorabiać nie trzeba.Mit padł.Teraz to możesz sobie krzyczeć o następnym teście ile chcesz.Zpraszałem teraz nie aktualne.NIE MA PO CO!Chyba,że na flache.

Co to mulsiku..nie wyspałeś się?Nie widzisz,że to sam kondensat?Nazywa się PORAŻKA a jaja trzeba mieć by się przyznać do niej.Ja wiem,że porażka jest sierotą.Fakty,fakty...to istotne rzeczy som.

A jakie były wszyscy już wiedzą.Tłumaczenie,że piasku było za mało na pustyni i wody w morzu już nie pomże.P O R A Ż K A.P O R A Ż K A.

modrzewku a w ten sposób jest bardziej malowniczoP O R A Ż K A.P O R A Ż K A.P O R A Ż K A.P O R A Ż K A.P O R A Ż K A.P O R A Ż K A.P O R A Ż K A.P O R A Ż K A.P O R A Ż K A.P O R A Ż K A.P O R A Ż K A.P O R A Ż K A.ładnie!!!!!

Ale my tu o jajach,które masz mieć...rzekomo.Potrafisz powiedzieć:przegrałem i podziękować za odsłuch i test?Czy to za trudne?Boli,to wiem.Przecież nie jesteś piłkarzykiem co mówią,że piłke za szybką zrobili i nie nadążają za nią.Chcesz sie upodobnić do piłkarzyków?Jesteś na dobrej drodze.

Napisałem ci wcześniej,że moge zorganizować stype-nie test z tobą w roli głównej.Testy już są niepotrzebne.Już wszystko wiadomo.Dupa.Wontków możesz zakładać sto i tak już nic nie zmienisz.Wszystko już wiemy.Nie zaśmiecaj tylko powiedz przegrałem.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

tjaaa,

jeśli wynik by był 66% błędnych wskazań to by był cacy

jest 66% prawidłowych wskazań to a to prób za mało, a to błędy statystyczne, a to zupa była za słona itd...

czy abxowi krzykacze mogą w końcu przestać z siebie robic publicznie błaznów?

Jeżeli chesz być uczciwy to odrzuć dwa testy(pierwszy i ostatni)a wtedy wychodzi 7/10 odróznionych.

Nie było winą testowanego,że spieprzyłeś pierwszy test,który wykazał najwiekszą skuteczność.Ja go jednak odrzucam tak jak ostatni,gdzie testowany był już zmęczony.To oznacza porażke wyznawców ABX-a

powiem więcej 6/10 też porażke oznacza.Posypać głowe popiołem jest najtrudniej.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

muls, 6 Lut 2010, 10:11

>no to co nasza wasza....zapisik??

wychowano mnie aby nie kopać leżącego.

zmień muls hobby na zbieranie żołnierzyków bo widzę, że pasja do muzyki ci przeszła i zmieniła sie w dymanie po ludziach z przełącznikiem i hajendem za pińcet złotych w bagażniku i namolne przekonywanie za białe to czarne.

miej że facet trochę szacunku do swojego wieku, wykształcenia (jesli to prawda co piszesz o sobie) i do samego siebie.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

octavarium, 5 Lut 2010, 15:07

>Korekty dokonano o ok.0,15-0,2 dB (jak pamiętam),czyli znacznie poniżej poziomu percepcji ucha

>ludzkiego.

"Najmniejsza zmiana poziomu ciśnienia powodująca zmianę wrażenia głośności wynosi ok. 0,2 dB dla tonu 1000 Hz w IDEALNYCH!!! warunkach akustycznych."

Testy robiliście w komorze bezechowej czy w normalnym mieszkaniu?

Co było powodem dokonania korekty? Słyszalna różnica poziomów czy brak wiary mulsa w wynik pierwszej próby?

modrzew47, 6 Lut 2010, 08:54

>Lutek

>>>Uważam,że 10 prób to za mało.Ja sie z tym zgadzam-pownno być tyle aż testowany padnie i zacznie

>bredzić.P A R A N O J A.

Chodzi tylko o to, ze wiecej prob bardziej zbliza wynik - jak w przypadku przykladowego rzucania moneta - do 50%. Nie przesadzajmy jednak w druga strone, co do ilosci prob "... az testowany padnie..." Przy sluchaniu krotkich sekwencji i jeszcze przy zastosowaniu przelacznika, seria skladajaca sie z 10-ciu prob zajmuje bardzo malo czasu - jedna seria jest do wykonania bez problemu nawet w ciagu 10-ciu- 15 tu minut - wiec nie ma mowy o przemeczeniu testujacego. Nic przeciez nie stoi na przeszkodzie , aby wykonac tylko te 10 prob, ale powiedzmy w co najmniej 4-rech seriach. Czyz nie mozna po kazdej serii zrobic sobie przerwe na kawke i jakas mila bezstresowa pogawedke ?

dobre jest to...to nie wina słuchajacego ze spieprzyliscie pierwsze 10.Nie wymaga komentarza.dzisiaj rozmiawiałem z arcamem i obiecął.... ze juz nigdy wiecej.Widac ze jesli nie te pierwsze 10, to potem moze byc juz tylko gorzej.Z logiką naszych waszych jest tak cienko, ze szkoda dyskusji.Lutek mozna dalej.Ja osobiscie nie musiałem juz ciagnąc dalej.Nie tylko z uwagi na brak czasu wszystkich.Po prostu sam proces szukania różnic przypominał szukanie ryski na gałce dwóch jednakowych wzmacniaczy.Po to ten test sie odbył.I mnie to wystarczy.A ja nie robiłem testów dla modrzewka,naszych waszych itd.Interesujace teraz jest tylko zrobienie tego samego dla gainclona i czegos za 30tys.Tak wiec szukamy chetnych od zaraz.Najlepsi beda tacy bez miłosierdzia.Ktorzy bez zbednych uczuc miłosierdzia rozróznia to na poziomie 80%.

lutek

Seri po 10 powinno być dla wiarygodności 50 i do tego conajmniej trzy razy w miesiącu i raz w roku.

Acha i powinien zostać przykuty do fotela...na tydzień.Jesteście już śmieszni...nie czujecie?Przekroczyliście granice absurdu.

Biorąc pod uwagę wszystkie bujne opisy słuchanego sprzętu, to powinno być zawsze 10/10 bez zbędnych dyskusji :))) 8/10 oznacza, że się troszeczkę różni :))) Ale na miejscu kupca bym się zastanawiał, czy warto zmieniać...

muls

>>dzisiaj rozmawiałem z Arcamem...trzeba było rozmawiać z duchem świętym...może by ci pomógł.

Albo podejść do testu właściwie.Teraz to zwalasz wine na wode,że za rzadka.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

muls, 6 Lut 2010, 11:17

>Po prostu sam proces szukania różnic przypominał szukanie ryski na gałce dwóch

>jednakowych wzmacniaczy.Po to ten test sie odbył.I mnie to wystarczy.

...dorabianie piż...e uszu...

muls

>>Taki wynik był spowodowany takim... poziomem.Noo teraz rozumiem...poziom rzeki był za wysoki,no i test niemiarodajny.Rzeka za blisko przepływała a ty byłeś zajety dojeniem.Rozumiem,mułku z uszami...

zatkanymi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.