Skocz do zawartości
IGNORED

Karta muzyczna badz DAC do 250 zl. POMOCY

soulfly

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, potrzebuje doradzenia na co wymienic moja stara karte SB connect do 250 zl.

Wiem ze to nie duzo jednak budzet mam taki nie inny. W gre wchodza uzadzenia jak najbardziej uzywane.

Zastanawiam sie czy lepszym rozwaizaniem bedzie jakas karta dzwiekowa typu SB Audigy 2 nx czy np ..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

podlaczone to bedzie do laptopa za pomoca usb i podlaczone do systemu stereo "o mnie". Ogolnie bedzie uzytkowana do filmow oraz mp3 w pomniejszym stopniu.

jak wyglada sprawa SB vs ASUA vs DAC (np lampucera)

Ukryta Zawartość

Ja takie cos kupilem jakis czas temu na allegro, niestety juz nie ma:

DAC USB na AD1955, DIR9001

Ukryta Zawartość

Jestem zachwycony dzwiekiem - w porownaniu do SB audigy SE ktore mam w komputerze.

Nie wiem jak to sie ma do Twojej karty sb. Tylko trzeba bylo jakies pudlo skombinowac oraz zasilanie, ale sprzedawca byl na tyle uprzejmy ze trafo mial i polutowal co trzeba). Mimo ze jestem totalnym ignorantem muzycznym to roznice zauwazam na plus i to bardzo.

Ukryta Zawartość

moze cos takiego ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witaj,

niestety budżet byłby przekroczony, jeśli jednak bardzo zalezy Ci na mozliwie najwyzszej jakości dźwięku (szczególnie zgranych na komputer płyt bez kompresji), zdecydowanie polecam Ci urządzenie PRO-JECT USB BOX. Niestety jest to wydatek powyżej 400 zł., jednak urzadzenie daje Ci jakośc uzyskiwaną z odtwarzacza CD za 1.5 ty. zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.