Skocz do zawartości
IGNORED

audio-technica ATH-AD1000

frytu

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchałem ATH-AD2000, pewnie są droższe, a nie dałbym za nie ani połowy powyższej kwoty. Chociaż podobno AD1000 to taki czarny koń, ale nie wiedząc jak gra trudno powiedzieć. Od AD2000 wolę Grado SR325i albo Beyerdynamic DT880 Pro. Za 1500zł można polować na Grado RS2 albo RS2i z prywatnego importu lub używane.

Użyj wyszukiwarki pisałem o swoich wrażeniach odnośnie modelu i wciaż podtrzymuję swoją opinię.

Niektórzy uważają że lepszą opcją w relacji jakość/cena jest oczko niżej czyli model ATH-AD900 (nie wiem nie słyszałem)

Te grado od 2600 znalazłem :/ Używane nie wchodzą w grę bo nie mam na raz tyle siana tylko na raty chcę wziąć. A recke tych audio technica gdzieś tu na audiostereo czytałem ale nie wiem kto jest autorem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.