Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha RX-V2500 i obsługa pilota

konradskala

Rekomendowane odpowiedzi

Mam niemały problem. Potrzebuję pomocy w wyjaśnieniu sposobu obsługi pilota do amplitunera RX-V 2500. Mam samego pilota, ale nie mam pojęcia do czego służą co poniektóre przyciski i jak go w końcu obsługiwać np. jak przełączyć go do obsługi DVD albo CD, wpisać kody dla telewizora itp.

Potrzebuję więc kilka stron w języku polskim z instrukcji do amplitunera.

Gdyby komuś z posiadaczy w/w amplitunera udało się zeskanować tych pare stron o pilocie lub napisać w kilku krokach jak mam postępować byłbym niezmiernie wdzięczny.

https://www.audiostereo.pl/topic/61921-yamaha-rx-v2500-i-obs%C5%82uga-pilota/

Dokładnie, mam 352 i wygladają identycznie. Kolega Sławek ma mi wysłać zdjęcia z instrukcji do amplitunera, ale jak masz mozliwość to proszę na e-mail [email protected]

wysłane mam nadzieje ze to cie zadowoli jesli nie to daj znac zrobie skany z wieksza rozdzialka masz wyslane w jednym pliku spakowane zipem to jest instrukcja pilota zdalnego ster po polsku z instrukcji ampli rx-v1800

Wielkie dzięki Jorkers! Zaraz wydrukuję i próbuję programować.

Seria tych pilotów obejmuje chyba symbole od 350 do 370. Niby są takie same, ale jak się przyjrzeć dokładniej, to jednak są różnice - niektóre przyciski mają inne napisy lub funkcje. Niektóre nie mają też podświetlania, ja mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.