Skocz do zawartości
IGNORED

Flagowiec Sennheiser'a - IE8

rafko

Rekomendowane odpowiedzi

Cena dosc spora, za ktora mozna sobie pozwolic na np. Sennheisery HD 600, czy AKG K 701, a na forum cisza jak makiem zasial... Czy ktos mial okazje sluchac tych flagowych dokanalowek Sennheisera?

Na portalach zagranicznych zbieraja same pozytywy.

Dzis mialem je w sklepie w reku i dosc mocno sie nad nimi zastanawialem, ale jak to w przypadku dokanalowek odsluchac przed zakupem nie mozna.

Szczegolnie ciekaw jestem jak wypadaja na tle Shure e4c, na ktorych sluchalem do wczoraj...

https://www.audiostereo.pl/topic/62172-flagowiec-sennheisera-ie8/
  • 5 tygodni później...

Witam.Ja mam od kilkunastu dni ie7 z których jestem baardzo zadowolony.Piękna naturalna średnica i detaliczne bardzo przyjemne wysokie tony.Scena obszerna i dynamiczna.Dzwięk bardzo analogowy i naturalny.Zero kompresji.W dodatku bardzo wygodne.Można zapomnieć że ma się je w uszach.Na początku można odnieść wrażenie że trochę brakuje im basu ale to tylko pozorne odczucie które mija z chwilą oswojenia się z formą przekazywania dżwięku.Naturalna średnica i wysokie w połączeniu z dynamiką i klarowną sceną 3D zapełniają te niedostatki.Niestety ie 8 nie słyszałem.Natomiast wybrałem ie7 ponieważ trochę obawiałem się wycofanej średnicy w opiniach o ie8.Shura również nie znam.Polecam w każdym razie sennheiser ie 7 każdemu kto preferuje dzwięk jak najbardziej naturalny.Można brać w ciemno.Nie zawiodą ;) Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.