Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam nformacji o kolumnach Dali 104

Cobi

Rekomendowane odpowiedzi

ja 505 tez milo nie wspominam, natomiast ze 104 jestem bardzo zadowolony, gra z mf a-1 i meridianem 506.20, na gore nie moge narzekac ale pewnie to zasluga meridiana ktory maskuje nieco góre.

• Redaktorzy

Co pewien czas pojawia sie na naszym rynku produkt, który uzyskuje powszechną opinię budżetowego hitu, i przez dłuższy czas utrzymuje swoją popularność. Dali 104 były takim produktem, wybaczano im dość obskurną powierzchowność, ze względu na żywe brzmienie i zdolność pracy z niezbyt mocnymi, ciepłymi wzmacniaczami. MF z serii Electra plus Dali 104 to był swego czasu taki niedrogi audiofilski hit, sam na to odkładałem.

Łukasz Bułka, 9 Wrz 2008, 20:09

>no i nikt sie nie pokusił to ja skorzystałem

Ja się chciałem pokusić. W smsie koleś napisał, żebym napisał mu maila, to wyśle zdjęcia. Pomimo, że napisałem maila i jeszcze kilka smsów, gość się nie odezwał :/

A to bardzo dziwne, ja miałem bardzo dobry,szybki i mily kontakt z tym Panem, kolumny ogolnie w stanie bardzo dobrym a nawet bym smialo powiedzial ze idealne jak na ten wiek, co prawda "dziabniete"przez kota w dwoch miejscach na membranie ale są to "mikro" ubytki.

Porownujac 104 i 505 to wg mnie całkiem inne kolumny, powiedzialbym nawet inne półki, 505 dosyc dawno sluchalem ale dobrze pamietam ten dudniacy bas i wycofaną a za razem krzykliwa górę, co prawda inne podzespoly byly podłączane, ale pewien charakter zawsze pozostawal.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.