Skocz do zawartości
IGNORED

Niby fizyk a złotouchy - czy to realne?

mamel

Rekomendowane odpowiedzi

muls

Na dwóch kablach mam cztery puszki a wysokie takie,że palce lizać.Nie wiem co w nich jest.Może pierze?Tylko jakie to ma znaczenie?Zawsze mówie:kable mogą być drewniane,byle grały jak chce.

MULSU-KURDE WRESZCIE SIE ODKRYLES-TY ZLOTOUCHY I KLAPOUCHY-TAKI KONIK OCH..na Ciebie nie ma lekarstwa.

Mamel sie pomylil ,bo watek gdyby mial tytul-NIBY ELEKTRONIK A KLAPOUCHY-czy to realne??

Powiedzial bym ,ze tak bo mozna tu opiac hystoryje Pana MULA.

K2

Jeśli chcesz kiedykolwiek nabrać przekonania do czegokolwiek co dotyczy audio musisz sam spróbować empirycznie, nie szukając wpierw dowodów technicznych. Te ewentualnie później dla potwierdzenia doświadczeń i istnieje wątpliwość, że możesz ich nie znaleźć.

Różnice, które są słyszalne, występują w takim samym stopniu w hifi jak w budżetówce i mają ten sam charakter w odbiorze.

mieszaj, słuchaj, potem napisz, nie odwrotnie :)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

I znowu frakcja małopolska zmasakrowała wątek:-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

jarex, 19 Mar 2010, 20:21

jarex nie lamentuj, rzuć nowy haczyk (wszystko co w systemie) - powinno chwycić

a, 19 Mar 2010, 20:40

>elkabelka, 19 Mar 2010, 20:33

>>Modrzew - wklej zdjęcie swojej płytoteki, co?

>

>daj spokój

>to Ty nie wiesz, że na dobrym (drogim) sprzęcie wszystkie płyty brzmią tak samo?

Rany - to takie oczywiste, a ja na to nie wpadłem !!!!

elkabelka + a

nie zauważacie w natłoku własnych wpisów, że staliście się nudni - inwencji trochę

Rebciu, 19 Mar 2010, 21:19

>do inwencji trzeba mieć trochę inteligencji

Przecież już dawno udowodniono, iż poziom inteligencji zwiększa się wraz z liczbą godzin poświęconych na wsłuchiwanie się w kawałek miedzianego kabla.

elvis512, 19 Mar 2010, 20:42 mgr inż. elvis

witam cieplutko przedstawiciela rzetelnej wiedzy :))

nie kłóci się ona w żadnym aspekcie z uzyskaniem pełnego zadowolenia w "muskaniu receptorów"?

czyli krótko - wiedza, organoleptyka czy jeszcze inaczej?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.