Skocz do zawartości
IGNORED

Kable glosnikowe do lampy.

MarcinJ

Rekomendowane odpowiedzi

W audio nie istnieją 100% racje w kwestii tak ogólnie zadawanych pytań. Przykład - VDH Wind z dowolnym Delta Studio w push-pullu gra fantastycznie. Że "wzmacniacz lampowy" to naprawdę trochę za mało żeby ferować wyrokami typu "to z tym - do d..."

mam najwyzszy model sygnalowki ballada i nie narzekam, zamowilem tez jeszcze jedna pare takich samych sygnalowych i najwyzszy model glosnikowych, poluje na najwyzszego xindaka, jest o polowe drozszy od ballada ale 'podobno' tez sporo lepszy, jakbys chcial pare sygnalowek bq 823 gold to moge Ci odstapic kiedy zamowie u chinoli xindaka, adres mailowy znasz :)

bq 823 gold za te sume jaka trzeba dac jest wspaniale dopracowanym kablem, grubo zlocone koncowki ala wbt, skrzyneczka itd., dzwiek sporo lepszy od siltecha za 1000 pln z ktorym najdluzej porownywalem, szczegolnie jesli chodzi o srednice i bas, wysokie tony porownywalne, ale w balladzie nie takie suche i denerwujace, bardziej jakby to napisac naturalne, mysle ze warty zainteresowania kabel za male pieniadze, czekam na glosnikowe, ciekawe czy wygraja z kimberem:)

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

>electro

Nowa płyta Joss Stone już w MM. Na razie mam mieszane uczucia. Jak mawiał jeden mój kolega: Jest dobrze ale nie beznadziejnie ;-)

Sorry za off-topic.

A kabelki dedykowane do lamp robi też Cardas.

..hej, a jest jakiś kabelek który łączy plastyczną średnicę od Eagle Cable MC 90 za 140 pln z szczegółem np. Tary labs Axion ? Porównywałem już kilka kabli z tym tanim Eaglem ale żeden nie potrafił tak miło zagrać średnicą jak on, niestety ze szczegółem i przystrzenią w tym interkonekcie jest słabo..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.