Skocz do zawartości
IGNORED

Apel - o mnie

smog

Rekomendowane odpowiedzi

Mały ale gorący apel, szczególnie do nowych. Piszcie coś w "o mnie". Chociaż jaki macie system lub jakiej muzy słuchacie. Ułatwia to kontakty, udzielanie porad no i przybliża ludzi...

Często widzę bezsensowne wątki, typu "Co lepiej kupić X czy Y"

A czego oczekujesz?

A jaki masz wzmacniacz? jaki CD?

Łatwiej poświęcić minute i napisać parę słów w "o mnie"

pzdr

https://www.audiostereo.pl/topic/6313-apel-o-mnie/

Helion rzeczywiście trochę ociepla i wygładza brzmienie. Mnie akurat tego brakowało, więc jestem z niego zadowolony. Ochrona też działa, bo gdy miga mi światło i komp się resetuje, muzyka gra bez zająknięcia. Natomiast jeżeli masz wątpliwości, czy kupić Heliona, czy zainwestować w lepszy wzmacniacz/kolumny/co tam jeszcze, powinieneś go pożyczyć na te kilka dni i sam stwierdzić, czy ta różnica jest dla Ciebie wystarczająca. Ja bym ją porównał do zmiany interkonektu ze zwykłego kabla na Axioma. Różnica jest, ale trzeba pamiętać, że niektórym klockom bardzo to pomaga, a innym tylko odrobinę. Myślę, że tak jak odtwarzacze Linna z reguły słabo reagują na zmianę interkonektu, tak różne wzmacniacze mogą inaczej reagować na podłączanie kondycjonera.

https://www.audiostereo.pl/topic/6313-apel-o-mnie/#findComment-89315

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.