Skocz do zawartości
IGNORED

Poszukuję instrukcji do Denona TU 660L

jarex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję instrukcji obsługi (szczególnie interesuje mnie opis programowania stacji) tego tunera Denona.

Jeżeli ktoś ma instrukcje, lub wie jak zaprogramować ten tuner to chętnie skorzystam z informacji.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za przydatne wskazówki.

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Nikt nie posiada lub nie posiadał?

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Programowanie odbywa sie chyba na tej samej zasadzie co na moim ampli, ktorego mialem. Znajdujesz stacje, ktora cie interesuje, wciskasz memory, potem nr na ktory chcesz ja zaprogramowac i Enter. Jesli chodzi o wedrowanie, potem po tych juz zaprogramowanych stacjach, to tez trzeba wykonac 2 czynnosci, nie wystarczy wybranie samego klawisza numerycznego tylko do tego jeszcze trzeba go zatwierdzic Enterem.

?👈

Pzięki, tylko u mnie jest chyba walnięty procesor, ponieważ po wciśnięciu Enter tuner nie zapamiętuje stacji.

Post założyłem w celu upewnienia się czy dobrze wykonuję czynności programowania stacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.