Skocz do zawartości
IGNORED

program do utworzenia sygnalu testowego dla lfe

Ghostlovescore

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy znacie może program, którym dałoby radę stworzyć plik audio albo video dla odtwarzacza dvd, który zawierał będzie informacje dla kanału lfe?

ianowicie chcę za pomocą sygnałów testowych audio 120hz i poniżej skonfigurować głośność mojego suba

Nie mam auto kalibracji w ampli, a z reszta i tak jej nie lubiłem w innym amplitunerze

chce wszystko zrobic na ucho tylko problem w tym ze pliki z sygnalami w wave, mp3 i inne nie sa widoczne dla subwoofera w moim amplitunerze, gdyż ten korzysta jedynie z kanału lfe.

potrzebuje zatem jakiegos wzorca sygnalów w dolby digital, ac-3 czy tym podobne, aby mial zapisana scieżkę dla suba

ezeli ktos ma to bede wdzieczny za udostepnienie, albo polecenie jak w temacie programu ktorym to zrobic mozna

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.