Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Liczy sie fachowosc i rzetelnosc disco.Amatorszczyzna podparta glupota to dopiero tragedia.

Dlatego mam nadzieję że obecny rząd szybko pójdzie paść bociana.

Właśnie częścią kadłuba a nie kadłubem jak wciskał na wykładzie "ekspert".

Idąc tym tokiem rozumowania ręka czy noga nie jest częścią człowieka.

Idąc tym tokiem rozumowania ręka czy noga nie jest częścią człowieka.

Otóż nie, bo chodziło o odległość. Twoim zdaniem odległość sufitu od ręki i od nogi stojącego człowieka jest taka sama?

Ostatni raz w kościele byłem 27 lat temu. Miałem wtedy bierzmowanie. Od tamtego czasu trzymam się z daleka.

to kto Ciebie tak urobił , niemożliwe żeby Sakiewicz

Tobie niczego nie chcę udowadniać, bo nie od dziś wiadomo, że to nie ma sensu.

Zwróciłem jedynie w dyskusji uwagę, że na filmie pan ekspert potraktował samolot, jak by nie wiedział, że to dolnopłat. Że kadłub tego samolotu znajduje się powyżej a nie poniżej skrzydeł.

Na to Ty pospiesznie się wtrąciłeś, że jednak pan ekspert jest cymes ekspertem i zacząłeś wklejać swoje zdjęcia, że coś widać, że kadłub to wybrzuszenie itd. Po czym sam spuentowałeś to wklejanie, że ręce opadają. A ja się z Tobą zgodziłem.

Filut, przecież to nie jest istotne. Nie wiem czy się przejęzyczył, czy miał na myśli to wybrzuszenie kadłuba. Ważne, że niezależnie od bycia dolno czy górnopłatem tej beczki zrobić nie mógł. Ważne też, że podobno bez tego kawałka skrzydła w ogóle nie zrobiłby beczki. Słyszałem takie stwierdzenie od eksperta, a jakoś komisja Millera nie pali się do udowodniania na oczach wszystkich, że to nieprawda. A co im szkodzi? Jeżeli tamtych stu to oszołomy i idioci, to czemu sobie nie zrobić uciechy i nie zafundować publice pięknego show pt. 100 idiotów poniżej 100 metrów opowiada 100 głupot? Tymczasem komisja Millera ogon pod siebie i w krzaki. Bez świadków ewentualnie by mogli i pewnie tak samo jak Seremet udzielił wywiadu Gargas. Oczywiście, nie ma sprawy, jeszcze w listopadzie, a potem chodu i czekaj tatka latka. Napisałem parę stron temu - tu się masę rzeczy nie zgadza i śmierdzi na milę. Kłamstwo goni kłamstwo, a całe to śledztwo i raporty to skandal. Strach z oczu gościom wyziera, Żylicz już się łamie i widać, że jest mu wstyd, a inni idą w zaparte. To tak ma wyglądać śledztwo w sprawie największej w sensie politycznym katastrofy lotniczej w dziejach świata?

A Lasek w telewizji tłumaczył, że ten kierowca autobusu mówi, że widział nad drogą (czyli za brzozą) samolot kołami do dołu, ale jednocześnie pokazywał dłonią jak samolot robi beczkę. Nieprawda. Na filmie nic takiego nie ma.

ryka czy to jest rozprawa czlowieka zdrowego??tak tylko pytam, bo moze jutro nalezy sie udac....

bo rozumiesz ze na to nie ma odpowiedzi.moge tylko dac na msze.

Twoje msze, muls, już się dawno skończyły. Ostatni zjazd PZPR był zdaje się w 1990-tym.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

to kto Ciebie tak urobił , niemożliwe żeby Sakiewicz

Mnie nikt nie urobił. Mnie się nie da urobić. Odkąd skończyłem politologię i popracowałem trochę pod kierunkiem B. Klicha zbyt dobrze znam to środowisko. Miałem styczność z elitami. Dlatego trzymam się od nich z daleka.

Filut, przecież to nie jest istotne. Nie wiem czy się przejęzyczył, czy miał na myśli to wybrzuszenie kadłuba. Ważne, że niezależnie od bycia dolno czy górnopłatem tej beczki zrobić nie mógł.

A pisałeś, że oglądałeś film Pani Gargas.

Zrozum. Ja nie kwestionuję niemożliwości wykonania beczki na pułapie 5m. Nie kwestionuję również niemożliwości wykonania tej ewolucji z urwanym skrzydłem na wysokości 5m.

Mnie chodzi o to, że ekspert albo takich głupot jak pan Binienda nie gada, a jak gada, to nie jest takim ekspertem, za jakiego chce uchodzić przed słuchaczami.

Mnie nikt nie urobił. Mnie się nie da urobić. Odkąd skończyłem politologię i popracowałem trochę pod kierunkiem B. Klicha zbyt dobrze znam to środowisko. Miałem styczność z elitami. Dlatego trzymam się od nich z daleka.

zaimponowałeś , więc jesteś tajemniczym doradcą .Uzupełnieniem " wiem ale nie powiem "?

A Lasek w telewizji tłumaczył, że ten kierowca autobusu mówi, że widział nad drogą (czyli za brzozą) samolot kołami do dołu, ale jednocześnie pokazywał dłonią jak samolot robi beczkę. Nieprawda. Na filmie nic takiego nie ma.

jakoś on bardziej wiarygodny od Ciebie , choćby brzoza i podobne twoje pierdoły

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

zaimponowałeś , więc jesteś tajemniczym doradcą .Uzupełnieniem " wiem ale nie powiem "?

Nie jestem niczyim doradcą. Od polityki trzymam się z daleka. Dlatego też pewnie nie bryluję w takich tematach. Szkoda czasu. Wolę posłuchać muzyki.

nie odchodz ryka.Twoje argiumenty wnikliwie analizujemy i bedzie odpowiedz.Chiba zdajesz sobie sprawe z powagi sytuacji.

beczka takim samolootem na 5 metrach to jest wyczyn swiatowy.to nie moze przejsc w zapomnienie.

Jak widzę wyznawcy sekty podziemnych beczek przeszli już całkowicie na inwektywy i sądy wartościujące. Polemika na argumenty się skończyła.

gigant

Nie jestem niczyim doradcą. Od polityki trzymam się z daleka. Dlatego też pewnie nie bryluję w takich tematach. Szkoda czasu. Wolę posłuchać muzyki.

znowu zaimponowałeś , brylujesz . Bez przesadnej skromności .Cokolwiek napiszesz zostaje przez fanów rozszarpane .. ( doceniam odmienność , nawet gdy przeczy rozsądkowi i faktom )

Prawda jest taka,że te całe rosyjskie śledztwo to kpina z nas i z Polski.Wielki brat nadal żyje w komunizmie i traktuje nas jak podległe państewko, które jest na jego usługach.Zrobili co chcieli i napluli nam po raz kolejny w twarz, a większość z was ma z tego radochę i bawi sie jak małpy w cyrku zapominając,że tu idzie o śmierć najważniejszych osób w państwie.Nie ważne kto ma jakie przekonania polityczne, ale nie można w ten sposób podchodzić do tak poważnej sprawy!

Discomaniac, rożnie to z nami było i często się wadziliśmy w mniej istotnych zagadnieniach, ale teraz zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości.

hahaha , to jest coś!!!!!!

mnie nie opluli ,wystarczyło nie iść pod wiatr . Zapamiętaj

Widzisz, nawet sobie sprawy z tego nie zdajesz...

trochę dziwne , tylko ciebie opluli . Nas z wiatrem ominęła twoja przygoda.

Pitolisz tri po tri jak Twoi towarzysze.Tylko uważaj jak nie będziesz już im potrzebny to możesz się zdziwić budząc się w pociągu na Sybir:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.