Skocz do zawartości
IGNORED

To przestaje być śmieszne

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

"...niechaj każdy wedle samopoczucia dobierze sobie forumową barwę! poproszę na żółto..."

a, ty jesteś do żółtych papierów poprostu przyzwyczajony. Innych nigdy nie miałeś i miał nie będziesz.

Chlopaki z moderacji bardzo Was polubilem-jak rowniez chinskie wzmacniacze.Mam takie zapytanie w

zwiazku z tym,a mianowicie chcialbym poprzednie zdanie uczcic czynem-a mianowicie czy bylaby

mozliwosc tjuningu swojego nicka-nazwywalbym sie tak-

stary audiofil vel.JOZWA ROZMARYN.....to na czesc moderacji i chinskich wzmacholi-wrecz nalegam!!!!

O mój rozmarynie rozwijaj się...o mój rozmarynie rozwijaj się...o mój rozmarynie rozwijaj się...o mój rozmarynie rozwijaj się...o mój rozmarynie rozwijaj się...o mój rozmarynie rozwijaj się...o mój rozmarynie rozwijaj się...o mój rozmarynie rozwijaj się...

a, ty do książek siadaj, bo koniec roku bliski i ci ojciec dupę złoi jak do następnego oddziału nie przejdziesz. Wiesz, żarty żartami, ale musisz jeszcze dużo popracować aby wyjść na ludzi. Mimo żółtych papierów.

Gość rochu

(Konto usunięte)

========================================================

Droga Administracjo/Moderacjo/Redakcjo

Wątek spełnił swoja rolę i jak myślę nie ma powodu utrzymywać go dalej przy życiu.

Dlatego też uprzejmie proszę o zamkniecie niniejszego wątku.

Dziękuję.

Gość

(Konto usunięte)

NIIIEEEE!!!

właśnie zaczęło się rozkręcać

yulo nie wiedzieć czemu ma mnie za obiekt swych pożądań

a z kolei stary a zgłosił wolą pomajstrowania gruchą przy moim anusie

oj będzie się działo!

a, 10 Maj 2010, 20:32

>a z kolei stary a zgłosił wolą pomajstrowania gruchą przy moim anusie<

lewatywa przemiennie z czochraniem bobra

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

>>>,

"...toaleta w parku była jeszcze nieczynna..."

a, człeczyno, to że toaleta w parku była nieczynna, nie upoważnia cię żebyś wchodził do sieci www., na audiostereo.pl, i tu się wypróżniał. To że masz zółte papiery, to wiesz, wszyscy bierzemy na to poprawkę, no ale jednak bez przesady...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.