Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

a tak na marginesie odpieprzcie sie juz od tych przodków bo jak czasami z nimi rozmawiam to nie chca z wami miec nic wspolnego.tak wiec panowie na ziemie i wezscie sie za innych przodków.Tych z tyłu.

Muls ale wspomniani przez Ciebie przygłupy znajduja sie po obu stronach tej dyskusjii.

Ja przynajmniej nie narzucam swojego sposobu rozumowania nikomu. Przedstawiam swój punkt widzenia i od razu postrzegany jestem jako przygłup albo paranoik. Nawet Ci którzy nie wiedzą bo nie mówie o tym jaka strona politycznej sceny jest mi blizsza klasyfikuja mnie do szufladki a badz b.

A moze ja jestem taki skrajny chłopak z druzyny PO , który jako nieliczny zada spokoju w sprawie smolenskiej ale zbudowanej na faktach nie manipulacjach. Tymczasem jak ktos jest patriota to szufladka jak nie jest druga. TO JEST OBŁUDA , sto razy grozniejsza jak moje wspomniane szczanie na bananie

a co mnie obchodzi twoje PO.Jak masz sklonosci narodowe to do wszechpolaków a jak detektywistyczne to do niewidzialnej reki.detektywów co gwozdzia wbic nie umieja a badaja trajektorie lotów pocisków pełne som redakcje climkas.a tak po prawdzie ...szkoda czasu climas.ten wypadek, to nie sprawa narodowa.Ale nikt nie zabrania robic ci ołtarzyka na scianie.Tyle ze to twoj ołtarzyk i nie kaz kazdemu klekac przed nim.

Muls nie wiem czemu tak z twojeic wypowiedzi jakos gore nienawiścia albo dopiero zaczyna. Ty jakos tak zbyt emocjonalnie ja widze.

Muls nie pozostajac obojetny na twoje dla mnie życzenia posyłam ci ciepła i życzliwa rade abyś wszedł na stołek i zeskoczył z niego. Moze nagła zmiana siły ciazenia i grawitacji odswiezy ci nieco poglądy bo mchem zarastasz nienawisci.

Ja juz koncze tak tylko wpadłem zobaczyc co sie tu dzieje. Zycze wszystkim zainteresowanym sukcesów w sprawach reprezentowanych przez sibie poglądów byle bez personalnych ataków.

wladz , nie mam problemu, jakos nie moge sie z tym problemem utozsamic chiociaz powinienem. a to własnie dlatego ze mamy taki stan: przeciwko prowadzonemu sledtwu grupa polityczna A za rzetelnością grupa polityczna B. A jak ja nie chce byc w zadnej grupie bo mam do tego prawo, nie chce byc tylko traktowany jak idiota, nie chce by moim dzieciom pluto w twarz, to co mam zrobic? Nie wiem bo domaganie sie prawdy bez przynależnosci politycznej dzis nikomu sie nie nalezy, a prawde musimy akceptowac taka jaka akceptujemy przynaleznosc. W DUPIE TO MAM

climax99

mechanizmy obronne uruchamiasz zamiast postarać się zrozumieć jak skomplikowane jest dochodzenie w sprawie katastrofy lotniczej a tej w szczególności.

możesz również bleblać bez sensu ...jak dotychczas

Muls starj sie rozumiec fakty: nie robie ołtarzyka, nie jestem pro polityczny w zadnym kierunku. Drazni mnie jedynie robienie idiotów z ludzi , którzy chcą myslec bo im sie to ustawowo zaraz nalezec nie bedzie. O to tu chodzi. i chociazbys wylał jeszce tone literek i złosliwosci w moim kierunku nie zmienisz tego iz kazdy swiadomy swego pochodzenia człowiek ma prawo do prawdy. Specjalnie tego smolenska nie przezywam, przezywam jedynie latwosc manipulacji społecznej jakij ulegliśmy a najbardziej przezywam fakt iz dajemy jako narod traktowac sie jak dajemy. To mnie boli bo nie po to niektórzy nasi ojcowie kule z dupy wyjmowali. Moze teraz zrozumiesz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.