Skocz do zawartości
IGNORED

Grundig PS 3500

chris_86

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku witam wszystkich gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum.

Niedawno nabyłem ww gramofon od kolegi za symbboliczną kwotę i mam w związku z nim kilka pytań.

1. Jeżeli gramofon stał przez długi czas nieużywany i był zakurzony, ale działa wszystko poprawnie to czy należy go rozebrać, przeczyścić w środku i nasmarować oś silnika czy może dać sobie narazie spokój i cieszyć się muzyką?

2. Czy należałoby w nim coś wymienić, nie wiem może przewody w ramieniu lub coś innego żeby polepszyć dźwięk czy może dać sobie spokój w przypadku tego gramofonu?

3. Czy miałby ktoś może zawias do pokrywy tego gramofonu do odsprzedania bądź uszkodzony taki gramofon, chętnie odkupię bo nigdzie nie mogę znaleźć takiego zawiasu?

4. Wszelkie informacje na temat tego gramofonu będą mile widziane.

To narazie tyle jak sobie coś przypomne to będę jeszcze pisał.

https://www.audiostereo.pl/topic/63649-grundig-ps-3500/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.