Skocz do zawartości
IGNORED

Kto i za ile zrobi wzmak DIV

cwaniaczekha

Rekomendowane odpowiedzi

Qubric sorry, że Cię zdradzam, ale róznice między kablami są, nie zawsze, ale są. To zależy od systemu i wielu innych czynników.

Mi raczej chodzi o opowieści o wtyczkach itp. oraz zbytniego koloryzowania wpływu kabli.

jar1 - czego się mnie czepiasz??? To Romekp przeniósł tu jakieś dziwne dyskusje. I jeszcze wyskoczył po tym jak mu przyznałem rację!!! (obiad mu nie smakował czy co?). Przecież niczego nie udowadniam. Nawet nie zamierzałem z nim dyskutować. Odniosłem się do krytyki jednego wpisu, która to również nie pasuje do DIY.

pozdr.

LUDZIE -pogieło was dzisiaj czy jakies zacmienie umysłu padło zbiorowe??? Przeciez ja nigdzie nie pisałem że nie ma różnic w brzmieniu kabli. Wlasnie o to chodzi ze są - i to zależne od systemu. Pisze o tym cały czas w tym durnym watku w stereo. K... mać - od wczoraj o tym piszę i za cholerę nie wiem po co, skoro ciagle mi różni ludzie jakies tezy przypisują.

W dodatku ja sam te róznice słysze i też o tym pisałem kiedyś podając przykłady kabli - chyba nawet z nazwami konkretnych modeli.

pozdr.

"wyskoczył po tym jak mu przyznałem rację" - zauważ, że w kolejnych wypowiedziach odnosiłem się do potrzeby udowadniania każdej tezy, a nie tego, z czym się zgodziłeś.

jar1 chodzi o twój sposób wyrażania myśli. mi on również nie pasuje, więc koniec.

cyt z cwaniaczkap:

"

Fakt faktem ze bardziej oczekiwalem mozliwosci odsluchow i opinii

( ktos robi cos do 2000 PLN inny do 5000 a inny to .....;-()

Myslalem tez ze jesli bedzie negowanie innych tworcow to na zasadzie 'on robi niezle

a ja robie tak i tak i to jest lepiej, to jest to)

A tak moj poczciwy Creek troche pewnie jeszcze pogra ;-)

"

No coments...

A moze jedno:

Kloca sie 2 gluche babcie:

- Kij Ci w ucho - krzyczy jedna

- A tobie w ucho! - odpyskowuje druga

W tej calej klotni Igod wychodzi przy was na arbitra i meza opatrznosciowego - chociaz nie chce mu sie czasem rozwijac swoich enigmatycznych komentarzy, to nie wchodzi przynajmniej w bezsensowne pyskowki.

MichalG

romekp - jak ktos twierdzi ze mu się poprawiło po zmianie kabla to tak twierdzi - i koniec. Ale jak zaczyna twierdzić ze ten kabel ma takie lub śmakie brzmienie bez względu na to w co go podłączy i że zawsze ślepo go rozpozna - bo to jest miedź srebrzona albo mniej czy bardziej czysta, i że odsłuch jest wystarczajacym badaniem zjawiska - to już nie teza tylko prawie cała teoria, którą powinien udowodnić.

A ja ten sam kabel włączę w inny system i nie usłyszę zmiany - i co z tego? A włączę inny i usłyszę. Nie mam powodu żeby twierdzic że ktoś inny nie słyszał różnicy. Nie wymagam przecież żeby udowadniał rzeczy oczywiste albo własne odczucia.

Czy teraz już do rozumiesz o co mi chodzi?

pozdr.

Jar1 - mój wpis poprzedający Twój, w którym tak subtelnie wskazałeś mi co mam zrobić, był odpowiedzia na wczesniejszy wpis "romekp":-)))

Nie wyrywaj się tak do odpowiedzi ;-)

pozdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.